Skab den ultimative man-cave!

Der er mange drømme og gode intentioner, der bliver sat på pause, når hverdagen overtages af pligter, madpakker, faste puttetider og lus i børnehaven. Afstanden mellem dine ’dates med drengene’ bliver større og større, mens legeaftalerne med andre småbørnsfamilier overtager kalenderen.

Når der går lidt for meget hverdag i den derhjemme, kan man godt glemme sig selv og sine interesser midt i det hele. Både som kvinde og som mand. Og så kan fantasien godt vandre mod et eskapistisk frirum, hvor det er dig, der er i centrum. For hvem drømmer ikke om den ultimative man-cave, hvor der er plads til spil, leg og alle gutterne? Hvis du også gør, så læs med her!

Plads til leg

Mænd bliver ofte beskyldt for at være nogle store legebørn. Og der er nok noget om snakken. For hvem elsker ikke at slå sig løs i et spil med gutterne? Og det er jo aldrig nok at kæmpe om æren, vel?

Derfor bør enhver vaskeægte man-cave indeholde muligheder for leg. Uanset om det er et billardbord, en playstation eller et basketball-net. Alle legeredskaber, hvor man kan udfordre hinandens (manglende) færdigheder, hører til i en man-cave.

Et absurd stort fladskærms-tv

Åh, fladskærm. Alene ordet får hjertet til at slå lidt hurtigere. For hvem kan ikke få timer til at gå i en elektronikforretning, hvor der skal studeres Ultra High Definition, Quantum Processor, akrylfilter, QLED-teknologi, Ambient mode og meget, meget mere på de forskellige skærme?

En fladskærm med en god tv-pakke er bare lykken, når drengene skal samles. For hvem vil ikke hellere se finalerne i Champions League og Europa League sammen med drengene? Eller nyde kongeetaperne i Touren til den monotone lyd fra helikopterbladene i samspil med knivskarpe billeder? Jo tak!

En minibar, der er proppet til randen

Når trangen til våde drikkevarer melder sig, er det fedt at kunne byde sine gæster på en iskold cola eller en øl. Det er som om, at stemningen bare bliver det nøk højere, når der kommer lidt våde varer på bordet. Derfor er det oplagt at have sit eget køleskab i sin man-cave, hvor man ikke behøver at tage hensyn til madpyramidens fordelingspolitik. Her skal der bare fyldes op med alle de gode våde varer.

Måske er du en fuldblods øl-kender, der går op i maltning og gæring med liv og sjæl? I så fald er det jo oplagt at fylde køleskabet med et udvalg af nogle af Danmarks mange mikro-bryggeriers tilbud. Her findes en masse forskellige varianter, der beskæftiger sig med hver sin niche. Hvis øl ikke er din passion, kan du i stedet investere i en lækker kaffemaskine, der kan lave formidabel kaffe til dig og dine gæster. Og måske konen også må smage?