Hvilke lydbøger skal du lytte til?

Du oplever måske en stigende interesse for at lytte til lydbøger? Udvalget af lydbøger er mildest talt eksploderet, og det kan være svært at finde den helt rigtige lydbog, som du skal give et lyt til. Der er ingen tvivl om, at tiden i vores hverdag er knap, så derfor får du her et par bud på, hvilke lydbøger du skal lytte til. 

En god krimi? 

Efteråret er for alvor over os. Det betyder, at mørket er over os, og tæpperne for alvor skal findes frem. Her findes der næppe noget bedre end at supplere efteråret med en god krimi. Her kan der især anbefales krimien Flaskepost fra P, der er skrevet af selveste Jussi Adler Olsen. Den er neglebidende, brutalt og ekstrem spændende. Du kan også læse de andre bøger af Jussi Adler Olsen, hvis det lyster. 

Mulighederne er mange 

Som sagt er der masser af muligheder for, at du nemt kan finde den helt perfekte lydbog til dig. Hvis du er særligt interesseret i filosofi eller historie, så skal du måske kaste blikket over bogen “Homo Deus”. Bogen er skrevet af Yuval Noah Hairi og beskæftiger sig med, hvordan det 21. århundrede kommer til at forme sig. Elsker du de såkaldte selvhjælpsbøger, så skal du måske kaste lys over “Kunsten at være fucking ligeglad”. Bogen er skrevet af forfatteren Mark Manson, og omhandler hvordan du finder ud af, hvad der vigtigt i dit liv, så du bruger din tid og energi rigtigt. Du kan også læse bogen “Omgivet af idioter” af Thomas Erikson. Den har en underholdende tilgang til, hvad folk omkring dig virkelig mener. Bogen er spækket med hverdagseksempler, der alle prøver at belyse årsager til konflikter. 

Der er masser af lydbøger, som med garanti kan vække din interesse, og din genre præference. Alt du skal gøre er bare at springe ud i det.