Indret den perfekte mande-hule i boligen

indretning på afbetaling

Hvis du drømmer om af have den ultimative mande-hule i kælderen af huset, så er du slet ikke alene – det er en drøm for mange. Hvis du dertil også har fået overtalt din partner til, at det er en fremragende ide, så kan du her få inspiration til, hvordan du gør.

Læs med her, så er du nået et skridt længere på vejen mod den perfekte mande-hule.

Det kan du købe til hulen

Din mande-hule bør indeholde præcist det, der interesserer dig og dine venner. Hvis I elsker at spille poker, kan du købe et flot pokerbord. Hvis I nyder et godt spil pool, så skal du have fat i et poolbord – der er ikke ét entydigt svar.

Der findes dog nogle ting, der er mere normale end andre. Få inspiration fra denne liste:

  • Hjemmelavet bar
  • PlayStation
  • Poolbord
  • Spillemaskiner
  • Fadølsanlæg
  • Fladskærm

Få den fedeste aften med vennerne

Hvis du lykkes med at skabe en mande-hule, der passer perfekt til både dine og vennegruppens interesser, så kan I få nogle fantastiske aftener, hvor I kan mødes om jeres fælles interesser.

Hvis du en gang imellem vil arrangere en rigtig god aften for gutterne, så er der et par ting, du bør have styr på. Først og fremmest skal du sørge for lækker mad og drikke – men der er også andre vigtige aspekter. Du bør for eksempel tænke over, hvordan jeres fælles interesse bedst muligt kommer i spil på en måde, så alle er inkluderet. På den måde vil alle vennerne have en sjov aften – og opskriften kan sagtens gentages mange gange.

Sådan får du råd til møbler og elektronik

En mande-hule er ofte forbundet med behagelige sofaer, store fladskærme og dyre spillemaskiner. Men hvordan får du råd til det hele? Først og fremmest er det vigtigt, at du indser, at det kan tage flere år at skaffe alt inventar til den perfekte mande-hule. Så det gør ikke noget, hvis du begynder småt – du kan altid opgradere inventaret med tiden.

Du kan også vælge at købe møbler og elektronik på afbetaling, hvis du bare ikke kan vente. Køb på afbetaling, hvis du er sikker på, at du har mulighed for at afbetale på produkterne. Det er vigtigt, at du sætter dig ned og planlægger de omkostninger, der kommer hver måned, når du køber på afbetaling. På den får du også et indblik i, hvad det rent faktisk koster dig at købe på afbetaling.