3 aktiviteter som du kan lave med drengene

Føler du indimellem at du mangler lidt testosteron i hverdagen? Måske gør du, så hvorfor ikke bruge denne anledning til at bygge nogle sjove aktiviteter og traditioner op med dine drengevenner. I nedenstående artikel får du 3 forskellige aktiviteter som egner sig perfekt til en ægte mandeaften! Så læs med nedenfor, vælg en aktivitet og kontakt dine drenge med det samme!

Gør fight-night til tradition

Den første aktivitet er fight-night. Det er naturligvis ikke jer, som skal slås, det skal i lade de professionelle op. Men det er sjovt at se boksning eller MMA sammen med drengene, det kan man ikke komme udenom. Hvis I ønsker at spice det endnu mere op, så kan I oddse på forskellige modstandere, og se hvem der vinder mest. Hvis denne aktivitet ikke er noget for dig, og ej heller de 2 nedenstående, kan du muligvis få mere inspiration på https://mandeportalen.dk/.

Pokeraften slår aldrig fejl

Pokeraften er måske den mest klassiske aktivitet, der danner rammerne for en rigtig mandeaften. Hvorvidt I vil spille om penge er helt op til jer. Husk at det skal være sjovt for alle og spil om penge kan udvikle sig til noget, som ikke altid er sjovt. Derfor kan det give god mening at afstemme forventningerne om dette, inden i går i gang!

Bliver man for gammel til et LAN-party?

En anden klassiker er naturligvis LAN-party. Men bliver man egentlig for gammel til at mødes og spille computer? Det står der vist ikke noget om i nogen lovgivning og derfor må svaret være nej, det gør man ikke. Men esport, som stiger i popularitet er det derudover også blevet normaliseret at spille videospil som voksen, så vær ikke bange for at samle drengene til denne aktivitet og lad konkurrencerne begynde! Husk at blive enige om et bestemt spil, som tillader multiplayer, inden I mødes.