Sæt gang i lattermusklerne til fastelavn

Synes du også nogle gange, at din familie, dine venner, dine naboer eller dine kollegaer kunne trænge til et godt grin? Hvad med at du gjorde lidt for det ved at finde et sjovt kostume at have på til fastelavn. Nogle gange er vi nemlig nødt til at tage os selv mindre seriøst, hvis vi vil have mere plads til at le.

Find dit kostume

Et sjovt kostume må nok være et, man ikke lige forventer at se dig i. Derfor skal du altså vælge noget, som bryder lidt med, hvordan folk normalt vil se dig til hverdag.

Derudover skal et sjovt kostume selvfølgelig også have noget humor bag det. Det skal altså være noget, som i sig selv er sjovt eller i hvert fald underholdende.

Du kunne for eksempel vælge at klæde dig ud i et Bananer i Pyjamas-kostume. De færreste vil nok forvente at se dig klædt ud som en karakter fra et efterhånden gammelt børneprogram. Klik her og køb dit sjove kostume i dag.

Mød op på arbejde i kostume

En del af det sjove, der kan være ved kostumer, er altså, som tidligere nævnt, at det er noget, som folk ikke forventer. Sådan er der altså måske også selve overraskelsen i sig selv, som gør det sjovt.

Du kan være helt sikker på at overraske dine kollegaer, hvis du uden at fortrække en mine møder op på arbejde i dit kostume. Det vil de nemlig ikke være forberedte på, så det kan være en god måde at starte en god og lattefuld dag på.

Tag ikke dig selv for seriøst

Det kan altså være vigtigt nogle gange at glemme at være seriøs. Hvis du hele tiden er seriøs, så vil der nemlig ikke være meget plads til den spontane latter. Det ville uden tvivl gøre hverdagen og livet mere kedeligt.