Sådan kan du nemmere have din baby med rundt

Er du lige blevet far for første gang, så er der mange nye ting, som man skal opleve, og som man skal vænne sig til. Det kan være overvældende at få ansvaret for en lille baby, og man kan føle, at man ikke gør det godt nok. Et lille barn er meget afhængigt af sine forældre det første lange stykke tid, hvilket betyder, at man kan få svært ved at have frie hænder til at lave andet end at holde barnet. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du nemmere får hænderne fri men stadig har barnet i nærheden – så læs med her.

Lad baby ligge for sig selv lidt

Det kan være en god idé at acceptere, at man den første tid får svært ved at få hænderne fri. Du kan blive nødt til at planlægge dine projekter efter dit barns soveskema, men når det sover, har du naturligvis hænderne fri til at gøre det, du vil. Når din baby bliver et par måneder, har du muligheden for at lade din baby ligge for sig selv lidt. Det kunne eksempelvis være på et legetæppe, eller det kunne være i en smart stol, så dit barn kan følge med i, hvor du er henne, og hvad du laver.

Ønsker du barnet tæt på men stadig hænderne fri, så skal du have en vikle

Det er ikke alle, der er lige trygge ved at lade sin baby ligge for sig selv, og det kan derfor være en god idé at undersøge de andre muligheder, der er. Eksempelvis kan du med en vikle til baby altid have dit barn tæt på, uden at du behøver at holde det med dine egne hænder og arme. Det lyder mere indviklet, end det er, og kunne du tænke dig at blive klogere på denne smarte løsning, så kan du blive det igennem linket.