Mandehave haves

Hvor de fleste måske husker det gamle haveprogram ved navn ’Have haves’, husker de færreste nok en indretning baseret på det at være mand og gerne vil have sine egne maskuline zoner i egen baghave.

Hvorfor er det vigtigt? Fordi det giver mulighed for at stresse ned og få humøret op med nogle ting, vi som mænd typisk holder af – om end det naturligvis kan være en smagssag.

Vi giver dog 3 gode bud på udstyr, som forvandler haven til et af dine nye yndlingssteder.

Vildmarksbadet

Alene navnet antyder, at det er lidt mandet. Vild.marks.bad. Det smager maskulint, og der findes heller ikke meget bedre end at sidde med vennerne i det varme bad og nyde en øl, mens vinden, regnen eller natten slet ikke bliver bemærket.

Et vildmarksbad til hjemmebrug kan forvandle en hvilken have til noget helt nyt. Badet er en stor tønde, som er opvarmet. Det er med andre ord en slags udendørs boblebad i flotte træmaterialer. Badet fås i forskellige prisklasser, hvilket afhænger meget af design og størrelse. Det er dog værd at tænke over, hvor mange personer, man regner med skal bruge badet, så man ikke sidder alt for tæt – selvom det også kan have sin charme.

Grillpavillon

En grillpavillon er mandens rustning mod vejret! Her er der tale om en slags hytte til haven, hvorfra du kan styre slagets gang og sammensætte den perfekte grillmenu (masser af godt kød, naturligvis).

Pavillonen skærmer dig, vennerne og/eller familien, når der skal tændes op i grillen, men vejret er blæsende eller regnfuldt. Dermed skal du ikke tænke over vejrmandens profetier næste gang du vil invitere til grill.

Husk at overveje din grillpavillon nøje, så du får en passende størrelse, der kan huse det antal gæster, du typisk spiser sammen med. Find eksempler her.

Robotklipper

Er det dig, der gang på gang må ud og gå med plæneklipperen? Hvad så med at finde en ny til jobbet? En robotplæneklipper kan spare dig for timevis af havearbejde, som du i stedet kan bruge på at nyde livet fra en liggestol eller på tur med kammeraterne.

Der findes et stort udbud af robotklippere, så du kan let finde en model, der passer til din have og dit budget.

For nærmere rådgivning anbefaler vi, du kontakter en lokal forhandler, hvor fagmanden kan fortælle dig om – og vise – de enkelte modeller.