Indret den perfekte man cave

Dette indhold er sponsoreret.

Alle mænd har brug for et sted, hvor de kan være helt sig selv. Væk fra familiens stress og jag. Det kan være, du søger tilflugt i garagen eller i værkstedet. Det kan også være, du er så heldig at have en kælder eller et ekstra rum i huset, hvor du kan indrette dit eget mandeunivers.

Vi giver dig herunder nogle idéer, du kan tage med i dine overvejelser, når du skal indrette din man cave.

Vis din personlige stil

Her har du virkelig mulighed for at sætte dit eget præg på rummet. Rummet får et bestemt udtryk, alt efter hvilke møbler du vælger at indrette med. Du kan vælge de møbler, der udtrykker din personlige stil. Hvis rummet er meget mørkt, kan du gå all-in og få nogle tunge møbler, som gør rummet mere tungt, eller du kan gå i den anden grøft og vælge møbler, som vil gøre rummet mere lyst, så det syner større. Det gør du ved at vælge lyse møbler, der ikke er så bestandige.

Det er også alfa omega, at du har god opbevaring. Med god opbevaring kan du tage lige præcis de ting med, som du har lyst til. Du kan have en hylde, hvor du stiller ting, der ikke blev godkendt til at være i stuen, men som betyder meget for dig. Du kan også supplere med en lille minibar med et stort udvalg af drinks, som du kan byde på, når du får gæster i din mandehule. En minibar kan være et dekorativt element, som virkelig sætter præg og personlighed på et værelse.

Indret med god underholdning

Det er næsten obligatorisk, at der i dit mandeunivers skal være et tv. Et tv, hvor du kan invitere drengene over til øl og fodbold. Hvis du ikke er til fodbold, er der rig mulighed for at du kan tage anden underholdning med ind i hulen. Hvis du spiller meget brætspil, kan du have det setup som det primære i rummet. Find her nogle gode stole og et bord, som er behageligt at sidde ved. Husk komforten er vigtig, når man skal slappe af og nyde livet.

Glem ikke god belysning

Når du indretter, skal du huske at tænke belysning ind. Hvis rummet er mørkt, skal du have godt med lamper, så rummet ikke føles for småt. God belysning bidrager desuden til god stemning, og der er stor forskel på stemningen, når lyset er kraftigt og lyst, eller der er flere små lamper, som giver en mere dunkel atmosfære.