God inspirerende historie om ægte gåpåmod

Vi kan alle sammen have brug for at læse en inspirerende historie fra det virkelige liv en gang i mellem. Og historien om Daniel Johannessen, som endte hos Løverne i DR programmet Løvens hule, efter 2 mislykkede forsøg på at starte virksomhed ved hjælp af staten, er netop sådan en historie. I bund og grund handler det om hårdt arbejde og dedikation. Og netop den slags historier kan være både spændende og helt vildt inspirerende, selv for gamle rotter. Det minder os nemlig om, hvorfor vi går ud og møder verden hver dag. Det er med til at legitimere hårdt arbejde og ægte passion for noget.

Mellem 60 og 80 timer om ugen

Historien handler om en ung mand med en stor passion og drøm. En ung mand som så et behov, der skulle dækkes og en ung mand, med en arbejdsuge på mellem 60 og 80 timer. Hvis det ikke kan kaldes vaskeægte gå på mod og vilje til at lykkes, hvad kan så? Det er netop sådanne historier, som bør og skal inspirere andre unge mennesker ind på arbejdsmarkedet og i arbejdet med deres drømme.

Brug for den gode inspiration

Der findes generelt et behov for flere historier som Daniels. Historier, som kan inspirere og give andre blod på tanden. Alt for mange går og putter med deres drømme og tør af den ene eller den anden grund ikke at satse. Det er en skam i nutidens Danmark, hvor det netop er de gode ideer og ildsjæle, som vi skal leve af. I fremtiden handler det i høj grad om de gode ideer og derfor er Daniel og historien om hans eventyr med svømmeudstyr det helt klare skoleeksempel på, at hvor der er vilje, er der vej. Den gode inspiration kan vi alle drage nytte af i hverdagen. Det er ikke kun de unge, som kan have gavn af de små solstrålehistorier. Også etablerede folk kan have brug for at blive mindet om det der drive og den der mavefornemmelse, som er så god at have, inden man starter på noget nyt. Ligesom det er vigtigt at blive minde om, at i en travl hverdag er det passionen, som skal drive værket og ikke tanke om, hvornår man skal holde næste pause.

Daniels eventyr er et af mange

DR programmet Løvens hule kan netop hjælpe os til at mindes eller måske genfinde vores drive og grunden til, at vi går på arbejde. Det handler om passion og det handler om forståelse for at dække et behov. Sådan er det i alle livet facetter. Selvstændig eller ej. At Daniel hurtigt fik hjælp fra løverne i programmet er selvsagt, men du kan alligevel læse hele historien om Daniels bedrifter ved at klikke her.