Giv dit barn en tryg søvn med en kemifri sut fra BIBS

Alle forældre ønsker det bedste for deres nyfødte baby. Et godt valg at starte med, er at vælge den perfekte sut. Det kan være svært, da der er så mange forskellige på markedet. BIBS er måske svaret på en perfekt sut. BIBS er et dansk brand, som blev lanceret i 2015. Sutterne fra BIBS er hurtigt blevet rigtig populære i de nye børnefamilier. BIBS sutter er sutter i dansk design. De findes i nutidens populære og rolige farver. Suttehovedet findes i både latex og silikone, hvilket begge er sundt for babyen.

 

Hvis det kan være svært, at beslutte hvilken sut der passer til lige præcis dit barn, så er BIBS en rigtig god mulighed. BIBS sutterne findes i flere forskellige størrelser og designs. Selve niplen er også rigtig vigtigt ift. barnets stimuleringer. Barnet skal ikke blive kvalt af suttehovedet, men samtidig er det også vigtigt, at suttehovedet er tilpas lang for at stimulere sutterefleksen.

 

Hvorfor er det vigtigt at dit barn bruger sut

Alle børn har helt fra fødslen et naturligt suttebehov. Sutten er er med til at stimulere en livsnødvendig refleks, for at spise mad og synke. Udover det så har sutten også en beroligende virkning på børn. Sutten giver en tryg og nærværende følelse. Hvis du er tvivl hvorvidt et barn er vredt eller sultent, når det græder, så kan du tilbyde en sut. Frastøder barnet sutten, så er det højst sandsynligt pga. sult.

 

 

  • Hvorfor er BIBS sutter gode? – BIBS sutterne er unikke, fordi de som nævnt tidligere har mange designs, og suttehovedet er produceret af latex og silikone. Bibs går op i barnets naturlige behov.

 

  • Hvorfor latex- og silikonesutter? – Latex er et naturmateriale, som er meget elastisk.Latex har dog også en “udløbsdato” i modsætning til silikone. Det vil sige, at sutten er bedst til børn som endnu ikke har udviklet tænder. Både latex og silikone har deres fordele og ulemper.

 

  • Bredt udvalg – Udvalget af BIBS’ sutter er bredt, da de findes i forskellige former, størrelser og farver. Det gør at man kan finde den sut, som passer bedst til ens barn. De forskellige sutter har forskellige fordele. Nogle er identiske hele vejen rundt, hvilket gør at sutten ikke kan ligge “forkert” eller unaturligt i barnets mund. Andre sutter er designet sådan, at der er huller i suttens skjold, så der er god plads til næse og hage. Hullerne er også med til at gøre, så huden omkring munden kan ånde.

 

  • Pris og kvalitet – Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Det vil også sige, at BIBS’ sutter kan være dyrere end andre. Det er ikke alle brands, som går op i det enkelte barns sundhed, men i stedet egentlig bare indkomsten. BIBS er et brand, som er lavet på baggrund af barnets sundhed og udvikling.

 

Barnets behov

Alle mennesker har behov. Problemet ved mindre børn er, at de ikke altid kan sætte ord på hvad de mangler eller har lyst til. Babyer kan ikke snakke, og fortælle dig hvad der er galt. En sut er på mange måder en gave på dette punkt.
Sutten kan berolige et barn, så det kan falde i søvn. Sutten kan også fortælle dig om hvorvidt et barn er irritabelt, ked af det, sultent eller træt. De fleste børn vil blive rolige igen, når de får trygheden ved en sut. Et barn som er sultent vil højst sandsynligt frastøde sutten eller forsøge at spise den, ved f.eks at bide i den. Et træt barn ville igen falde meget mere til ro, når den trygge følelse fra sutten kommer.
Sutten kan også beskæftige barnet, hvis muligheden for mad ikke lige er der nu. Der er ikke grænser for, hvad sutten hjælper forældre med. Alderen hvor barnet ikke behøver sutten mere, er ofte også alderen hvor børn begynder at snakke. På den måde kan de bedre fortælle deres forældre, hvad de har brug for eller lyst til, uden at sutten skal involveres. Det er ofte også en stor sejr for børn, når de endelige smider den væk.