Det skal du og dine venner prøve at lave sammen

Venskaber er lidt ligesom forhold. De skal plejes og passes, hvis ikke de skal gå helt i stå. Hvis du og dine venner ofte laver de samme ting igen og igen, skal I prøve at lave noget helt nyt sammen. Det giver nemlig noget spænding til jeres venskab. Dog kan det nogle gange være svært at finde på, hvad I skal lave sammen.

Derfor får I en række gode idéer til det her.

Planlæg en overlevelsestur

Hvis I er i humør til at udfordre jer selv og virkelig få en oplevelse, skal I planlægge en ”overlevelsestur”. En overlevelsestur kan i virkeligheden bare være en tur, hvor I tager ud i naturen og sover i telt og laver mad på bål. I kan helt selv bestemme, hvor I vil hen, og hvor længe I vil være væk.

Det er en sjov og anderledes måde at være sammen på. Det kræver blot, at I pakker en taske med de mest nødvendige ting i. Det gælder f.eks. en sovepose, liggeunderlig, mad m.m. Hvis I vil skrue lidt ekstra for den hyggelige stemning, kan I også tage en lommelærke med.

Hold en brætspilsaften

Når I skal finde på noget at lave sammen, handler det i virkeligheden bare om at finde på nogle ting, som I ikke plejer at lave. Det er nemlig på den måde, at I sparker noget nyt liv ind i jeres venskab. Derfor kan det også være noget så simpelt som at holde en brætspilsaften, hvor I samles til gamle brætspil og kolde cocktails.

Det er en hyggelig og afslappende måde at være sammen på, der ikke kræver den store planlægning. Det er noget, I hurtigt og nemt kan samles til, men som alligevel er en rigtig fed ting at lave sammen.

Besøg et spændende museum

Hvis ikke I har besøgt et museum sammen før, kan I også tage ud og gøre det. Der findes rigtig mange forskellige museer, så I kan sagtens finde et, der falder lige i jeres smag. Dog er det også sjovt nogle gange at vælge noget, som ikke umiddelbart falder i jeres smag. Når I gør det, kan I nemlig blive overraskede og udvide jeres egne horisonter.

Tag i en klatrepark

Der er rigtig mange ting, I kan lave sammen, så det handler bare om at finde ud af, hvad I er i humør til. Vil I gerne lave noget, der får jer helt ned i gear? Vil I gerne lave noget, der ikke kræver nogen planlægning? Eller vil I gerne lave noget vildt, der udfordrer jer?

Hvis I gerne vil lave noget aktivt, så kan I f.eks. tage i en klatrepark og klatre. De findes både indendørs og udendørs, så det er noget, I kan lave hele året rundt. Udendørs klatreparker er som regel parker, hvor I skal klatre i træer.

Det er rigtig god motion, men det er samtidig en rigtig sjov aktivitet, hvor I kan konkurrere og udfordre hinanden.