Bees wrap – kun fantasien sætter grænser

Bees wrap kan bruges til rigtig mange ting i hverdagen, og det er blevet mere og mere populært at bruge, da det er et naturligt produkt, som også er med til at skåne miljøet. Du kan bl.a. bruge bees wrap i dine kosmetiske produkter. Du kan også rulle dine egne bloklys, som efter smeltning kan støbes om til nogle helt nye lys. Det er også muligt at gøre dine træoverflader mere modstandsdygtige med en omgang bee wrap. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at bruge det til, og mulighederne er mange.

Lav dine egne kosmetiske produkter

Hvis du går med et brændende ønske om at lave dine egne kosmetiske produkter, så bør du altså overveje at bruge bee wrap. Dette kan du bruge til cremer, læbepomader salver osv. En af grundene til, at bees wrap er så godt i kosmetik er, at det ikke optages i kroppen, og derfor er det også sikkert at bruge på børn og babyer. Bee wrap opvarmes over flere omgange i rensningsprocessen, hvilket gør, at alle skadelige bakterier dør. Skulle du være så uheldig, at dit barn indtager nogle af dine kosmetiske produkter med en bees wrap base, så sker der ikke noget ved det. Kroppen kan nemlig ikke optage dette, og derfor kommer det bare ud af den anden ende igen. Det er også af den grund, at bees wrap er yderst velegnet til læbepomader.

 

Rul dine egne stearinlys af bee wrap

Med en plade bees wrap har du altså også muligheden for at rulle dine egne lys. Du kan skabe smukke og elegante lys af et naturligt materiale, der forurener meget mindre end almindelige stearinlys. Resterne fra lysene er komposterbare og kan sagtens smide ud med madaffaldet. Du kan endda også genbruge det udbrændte materiale og skabe nogle helt nye lys. Lysene har en brændetid på ca. 6 timer, og farverne på lysene kan variere da bees wrap er et ubehandlet naturmateriale.

Så hvis du leder efter en hyggelig ny hobby, eller måske en gave til en ven, veninde, søster, bror, mor eller far, så kan du kreere dine egne lys og skabe timevis at hygge.