Tre fede ure, der er en fodboldspiller værdig

Et ur er blevet en fast del af garderoben hos den moderne mand. Det understreger hans stil, identitet, og er ikke mindst praktisk. Samtidig er der ikke noget som et ur, der kan være et statement.  Det kan være et statement til din stil eller bare en praktisk funktion pakket ind i lækre detaljer. De fede ure er den lille detalje, der gør, at du står bare en tand skarpere i mængden. Det kan give det sidste til selvtilliden før en date eller den vigtige præsentation på jobbet. Der findes mange forskellige herreure på markedet, og det kan til tider være svært at finde rundt i. Men fortvivl ikke, hvis du er på udkig efter dit næste ur. Bliv klogere på Longines ure, der er en fodboldspiller værdig lige her. Longines er nemlig i dag et af de tredjestørste urmærker i verden lige efter henholdsvis Rolex og Omega. Så læs med, og få inspiration fra tre fede ure, der er en fodboldspiller værdig.

Longines Heritage Classic 38,5 mm

Longines ur fra Heritage Classic serien. Longines har skabt et ur, der med et meget stringent farvevalg giver et klassisk udtryk, der er enhver fodboldspiller værdig. Det stilrene look har en smule vintage feel over sig. Det er et meget maskulint ur, der tilføjer et klassisk og sikkert udtryk til dit outfit med en urrem af sort alligator læder. Det her er et af Longines ure, der er et godt bud på et raffineret, klassisk herreur med sine mange flotte og lækre detaljer.

Longines Conquest 41 mm

Dette herreur er fra Conquest serien. Longines har med simple og rene linjer fået skabt et herreur i et lækkert design, som tilføjer noget ekstra med sin blå urskive. Remmen er af  rustfri stål og giver uret et look, der er klassisk og maskulint. Det er samtidig simpelt og anonymt, så det kan passe til hele din garderobe. Farvevalget er enkelt og er med til at gøre, at uret kan bruges til alle formål, om det er arbejde, fest eller en tur i supermarkedet.

Longines HydroConquest 43 mm

Longines ur fra HydroConquest serien. Det, der gør dette ur en fodboldspiller værdig, er materialevalget og det praktiske design, der gør dette ur brugbart i alle tænkelige situationer. Uret er nemlig fremstillet i sort High-tech keramik og med antirefleksbehandlet safirglas. Designet er afsluttet med en lækker sort gummirem. Det er et utrolig praktisk ur, hvor praktiske funktioner og et stilrent design går hånd i hånd.