3 alternativer til at få mere motion ind i hverdagen

For rigtig mange mennesker er en sund livsstil afgørende for deres velbefindende og ikke mindst humør. Får du nok bevægelse i løbet af en dag? Hvis ikke, så kan du melde dig ind i et fitnesscenter og få træningen i hus. Men det er bare ikke alle, der er vilde med fitness. Heldigvis findes der mange andre måder, du kan træne på – som ikke involverer fitness.

Gå i gang med arbejdet og få masser af motion

Hvis det er ved at være længe siden, at du sidst har været i haven, så er det helt sikkert ved at være på tide. For en indbydende have kræver vedligeholdelse. Og heldigvis for dig så er havearbejde en glimrende kilde til motion. Så træk i arbejdstøjet og slå græsset, lug ukrudt og indret haven på ny. Du kan med fordel købe en solstol til haven, så når du er færdig med havearbejdet, så kan du ligge og slappe af samt nyde udsigten af din vedligeholdte have.

Hop på cyklen fremfor at tage bilen

Har du forholdsvis kort til din arbejdsplads, uddannelse eller lignende? Så er det en rigtig god idé at lade bilen stå i indkørslen og i stedet gå, løbe eller cykle på arbejde. Denne løsning sikrer dig, at du får motion – hver dag. Desuden så sparer du penge, da du ikke skal bruge penge på hverken benzin til bilen eller offentlig transport. Så vil du have mere motion ind i hverdagen og samtidig være god ved klimaet, så hop på cyklen næste gang, du skal et sted hen.

Gør rent i hjemmet

Indimellem trænger hjemmet bare til en overordentlig hovedrengøring. Selvom det tager sin tid og kan virke som en uoverskuelig opgave, så er der en helt klar fordel: Du kan nemlig få masser af motion gennem at støvsuge, vaske gulv og rydde op.