Spar penge og træn hjemme

Hvem ønsker ikke en stram og lækker sommerkrop?

 

Derfor render mange af os også rundt med et medlemskort til det lokale fitnesscenter i pungen. Det er en dyr affære, da fitnesscenteret bestemt godt selv ved, hvad de er værd.

 

Heldigvis for dig, behøver du ikke at vælge mellem en sund økonomi og en sund krop. Hjemmetræning kan nemlig være lige den løsning, du står og mangler. For at kunne træne hele din krop behøver du kun få investeringer til hjemmet.

 

Kondition træning

At få styrket hjertet og få pulsen op er en smal sag derhjemme. Her kræver det ikke meget mere end løbesko og træningstøj, for at komme ud og løbe en frisk tur.

 

Noget der måske holder dig fra at løbe, er frygten for at kede sig. Det er en frygt, som du kun bør tænke på i starten, for lynhurtigt bliver de daglige løbeture helt meditative for dig. Derudover kan det være en god idé at løbe med musik eller podcast i ørene, så du har lidt underholdning til turen.

 

Er løb bare ikke din kop te, kan motion dyrkes på mange andre måder. Det kunne for eksempel være ved at dyrke en sport som boldspil, hvor du også hurtigt får pulsen op.

 

Styrketræning

Hvis det er større muskler, du jager, bør du i stedet ty til styrketræning. Her kan du selvfølgelig smide dig på gulvet og lave armbøjninger, indtil du kan smage blod i din mund. Noget rarere er det dog at variere sin træning lidt.

 

Du behøver ikke at købe et helt fitnesscenter for at gennemføre et træningsprogram. Det er rigeligt at købe justerbare håndvægte. Så kan du altid skrue op for vægten, når du uundgåeligt bliver stærkere.

 

Du kan træne alle kroppens muskler med brug af et par justerbare håndvægte.