Skab de bedste resultater med bumper plates fra fitnessgruppen.dk

Året går på hæld, og vi ved alle sammen godt, hvad det betyder: Nytårsfortsæt. For mange personer står vægttab og fornyede træningsresultater på den mentale liste, de fleste af os udarbejder op til årsskiftet. Om du er garvet i fitnesscentret eller først skal til at erhverve dig dit nye udstyr i dag, er fitnessgruppen.dk et essentielt sted, at starte jagten. Bumper plates er et nøgleord, når det kommer til den effektive crossfit træning. Vi ønsker alle sammen de bedste resultater, samt en nyttig og sikker træning, imens vi er på vej til dem. Om du søger gode bumper plates til dit fitnesscenter, eller blot de bedste bumper plates til din private træning, kan du være sikker på at finde et udvalg hos fitnessgruppen.dk, der passer til dine behov. Match de forskellige vægtklasser som det passer dig, og skab rammerne for din bedste træningsmæssige udvikling med hjælp fra fitnessgruppen.dk. 

Få bumper plates – et væld af trænings muligheder

På hjemmesiden kan du købe præcis det antal kilo i bumper plates, du har brug for under din træning. Med vægttræning er det nemt at spore din udvikling og resultater, og der findes ikke noget mere tilfredsstillende end at ramme en ny personlig rekord. Når først du har erhvervet dig dine bumper plates, findes der et væld af muligheder, hvorpå du kan udnytte dem i din træning. I øvelser som rumænsk dødløft, squats og bænkpres har bumper plates alle en essentiel rolle, og med brug af enkelte bumper plates har du derfor mulighed for at tage din træning til nye højder. Du kan lave et program præcis efter dine ønskede resultater samt de træningsøvelser, du finder sjovest. Bumper plates er derfor et sandt “must have”, når det kommer til den effektive og sjove træning.

 

Bumper plates uden vægtstang

Som nævnt tjener bumper plates et væld af forskellige muligheder. Hertil kommer, at du ikke engang behøver at være i besiddelse af en vægtstang for at kunne udnytte bumper plates til en effektiv træning. Blandt andet kan bumper plates bruges som støtte under hælene til eleverede squats til personen, der skal genoptræne eller vil starte let ud – men stadig opnå knivskarpe resultater. Derudover kan de lettere bumper plates udnyttes til diverse skulder- og arm øvelser samt ekstra belastning når du laver squats, blot ved at holde armene omkring vægten. Bumper plates er dermed den lille del af træningen, der gør den helt store forskel. Resultaterne starter hos dig. Med dine bumper plates kan du derfor nemt skræddersy dit næste træningsprogram i dag.