Ure er mandens accessory

Dette er sponsoreret indhold

Kvinder har smykker, makeup, tasker og et hav af forskellige accessories, som de typisk tyr til, når de skal gøre noget ud af dem selv. For mænd er det en smule anderledes. Selvom interessen for herremoden i de seneste år er vokset, samt antallet af accessories, er det stadig mere spartansk end hos kvinder. Der er dog en ting, som mænd især bruger som accessory – ure. Ure er ikke længere kun en praktisk genstand. De er derimod også en form for smykke, og der findes en væld af forskellige urdesign. Mange urfirmaer laver flere forskellige typer af ure, som kan bruges i forskellige henseender. Derudover er der også flere, som laver forskellige kollektioner, hvori udseendet på urene kan variere, så flere mænd kan finde præcis dét ur, som de kan lide. Samtidig giver det også mulighed for at eje flere forskellige ure, så man kan skifte, og derved pryde sit outfit endnu mere specifikt med urene. 

Forskellige designs til forskellige lejligheder

Herreure fra Citizen har en del forskellige designs at vælge imellem. Der findes både ure med mange lækre detaljer, som man kan bruge et utal af timer på at studere, samtidig med at der findes ure, som er mere klassiske, og hvor det er det minimalistiske look, der dyrkes. Hvad enten man er til det ene eller det andet look, eller man ønsker at kunne skifte mellem dem alt efter ens humør, så kan man finde et stort udvalg af begge hos Citizen. 

Citizen udsendte deres første ur tilbage i 1924, og de har derved en del erfaring med at lave ure, hvor der både er tænkt på design og kvalitet. De tilbyder ure indenfor tre kategorier: GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure, så man også kan finde et ur, som passer bedst muligt til ens behov. 

Innovation og miljøbevidsthed

At være miljøbevidst fylder mere og mere for de fleste. Dette gælder også når det kommer til mode. Der er flere måder at være miljøbevidst på, og én af måderne, som Citizen benytter sig af, er at udvikle nye lækre og spændende funktioner, som på sigt er mere miljøvenlige. Deres Eco-Drive ure er således bygget til at konventere al naturlig og kunstig lys til energi, så deres batterier holder længere. Man kan således både se uret som en praktisk enhed, samtidig med at den også bliver en gadget og en accessory, som behjælpe med at understrege ens personlige stil.