Guide: Gaveidé til manden, der har alt

Det er snart den tid på året, hvor ønskesedlen skal udformes. I familien er den klar flere måneder før. Men som altid er det manden i huset, der ikke har de store ønsker. Her er en guide til, hvad du eller I kan give manden, der har alt.

Hvordan finder man egentlig ud af, hvad man skal give manden, der har alt? Det er hverken tøj eller sko, han mangler. Bøger læser han måske ikke rigtig, og ansigtsprodukter er ikke lige sagen. I ved måske, at han er vild med udstyr og gadget, som fås til den træning, han går meget op i. Læs med her, måske dette kan inspirere til næste gaveidé.

En ny iPhone – hvorfor ikke?

I har i familien foreslået, at en iPhone kunne være en idé til ønskesedlen. Din mand har måske en gammel telefon, som kan ringe og skrive beskeder – og han tænker, at det må være nok. Måske er det fordi, at han ikke ved, hvad han går glip af? Eller også er det fordi, at han måske har hørt naboen sige, at hans iPhone 12 batteri skal udskiftes? Det lyder muligvis besværligt og dyrt. Men det er der råd for, det handler blot om at finde alle fordelene. Det er forhåbentlig nok til, at årets julegave til manden, der har alt, kan komme i hus!

Tydeliggør, hvad hans nye iPhone kan

I vælger at købe en iPhone til manden, der aldrig har haft en smartphone i hænderne. Han åbner den og tænker, hvad i alverden han skal bruge den til. Det er her, det handler om kreativitet. I ved, at han er vild med sin træning. En iPhone er smart at have med på farten, da man kan finde træningsvideoer online – hvad enten træningen foregår i fitness eller i haven. Sportstøjet kan shoppes fra sofaen, og træningsvideoer kan bruges til inspiration.