Tobias Grotkjær Elmstrøm folketingsmedlem hos Moderaterne

Tobias Grotkjær Elmstrøm er 40 år gammel og er født og opvokset i Horsens. I dag bor Tobias Grotkjær Elmstrøm i Aarhus med hans kone og de har to børn. Tobias Grotkjær Elmstrøm har altid været interesseret i Danmarks samfundsforhold, og derfor valgte han at stille op til folketingsvalget for Moderaterne i Østjyllands Storkreds, hvor han også blev valgt ind, som den politiker i Moderaterne som fik 5 flest personlige stemmer. Tobias Grotkjær Elmstrøm er uddannet jurist og har i dag sit eget advokatfirma, som han har bygget op i løbet af de sidste 8 år. Tobias Grotkjær Elmstrøms advokatfirma har i dag 37 ansatte.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har aldrig før været medlem af et partu, men igennem hans interesse for samfundsforhold, faglighed og erhverserfaring, fået lysten til at deltage i dansk politik, sammen med de andre medlemmer af Moderaterne.

Hvis man spørg Tobias Grotkjær Elmstrøm manglede det tidligere folketing mere praktisk politik og virkelighedsnær viden, som Tobias Grotkjær Elmstrøm vil bidrage med, nu hvor han er røget ind som folketingsmedlem.

Tobias Grotkjær Elmstrøms Profil

For Tobias Grotkjær Elmstrøm føles dansk poltik meget som et spil, hvor for det meste handler om at nedgøre sine politiske kollegaer, fremfor for at identificere de samfundskritiske problemer og finde en løsning. Her mener Tobias Grotkjær Elmstrøm at vi skal løse problemer og dette skal ske på tværs af folketinget, hvor det er indifferent om man er rød, blå, lilla eller grøn.

Derfor har Tobias Grotkjær Elmstrøm valgt at specialiserer sig i mennesker som er kommet i klemme i systemet, kriminalitet eller flygtninge. Tobias Grotkjær Elmstrøm ønsker her at bidrage med hans hjælp. Tobias Grotkjær Elmstrøm ser mennesker som en ressource.

Hvor vi alle skal hjælpe og bidrage til et bedre Danmark, end det Danmark vi ser i dag.

Det tidligere folketing har lagt flere og flere regler og love ned over danskerne i løbet af de sidste mange år. Dette er med til at skabe mere bureaukrati og ineffektiv offentlig sektor, som kun skaber flere problemer for de danske borgere, dog positivt for Tobias Grotkjær Elmstrøm selv som advokat. Men Tobias Grotkjær Elmstrøm mener dog at det overordnet set er dårligt for danskerne, som er dem han gerne vil hjælpe.

Tobias Grotkjær Elmstrøms kerneområder

Tobias Grotkjær Elmstrøm er som selvsagt udlændige- og retspolitik, da det afspejler hans arbejde, men derfor er Tobias Grotkjær Elmstrøm mere interesseret i det danske sundshedssytem. Tobias Grotkjær Elmstrøm kom selv tæt på det danske sundhedssystem, da han for lidt over et år siden fik en blodprop i hjernen.

En voldsom oplevelse som gav Tobias Grotkjær Elmstrøm et kæmpe wake-up call, samtidig med at han fik et indblik i hvordan det danske sundhedssystem fungere. Tobias Grotkjær Elmstrøm mener selv at der er brug for forandringer, for at vi i Danmark kan sige vi har verdens bedste sundhedssystem.

Så hvis du også ønsker en folketing, hvor medlemmerne kommer med rigtig livserfaring, erhvervserfaring og faglig indsigt, så har du valgt rigtig, ved at stemme på Tobias Grotkjær Elmstrøm. Mere faglighed ind i dansk politik, hvor problemerne skal løses nu.