3 gode gaveidéer til din gamle far

Din gamle far har sikkert svært ved at finde på et par ønsker til jul eller til hans fødselsdag, da han har alt, hvad han skal bruge. Det gør det svært for dig, når du skal finde på en gave. Mangler du idéer til, hvad du kan købe til din far? Her finder du tre gaveidéer, så du kan købe en god gave til din gamle far.

En medrivende bog

Er din far en rigtig læsehest, eller tænker du, at en bog kunne være noget for ham? Så bør du finde frem til en medrivende bog i en genre, som du ved, at din far elsker. Det kan være alt lige fra en krimi til en fagbog eller en helt anden genre. 

Ting til hans hobby

Har din far en hobby, kan du vælge at købe en ting, som han ikke har, men som vil gøre hans hobby endnu bedre. Fisker din far, kan du for eksempel give ham et par waders eller noget andet fiskeudstyr i gave. Går han meget op i sin have, kan du finde en smart løvsamler, der letter hans arbejde. Det kan også være andre ting alt efter, hvilken hobby din far har.

En skøn oplevelse for dig og din far

Det er ydermere værd at overveje at give din far en oplevelse, der skal nydes sammen med dig. Det kan være et skønt weekendophold, en lækker brunch, en vin- eller ølsmagning, en tur i en hurtig bil eller noget andet, som du ved, at din far vil være helt vild med.