De fedeste frisurer til mænd med tyndt hår

Mange mænd døjer med tyndt hår, og de hader deres hår på grund af det. Det er dog nemt at være stilfuld med tyndt hår. Ved nogle stile er det endda at foretrække at have tyndt hår. Uanset om dit hår er naturligt tyndt eller dit tynde hår skyldes andre faktorer, kan du sagtens få en fed frisure. Her har vi samlet nogle af de fedeste frisurer til mænd med tyndt hår.

Maskinklippet i siderne og kam i midten

Når håret bliver tyndere, sker det altid de samme steder. Det kan derfor være en god idé at fjerne en dårlig hårgrænse – på den måde fjernes alle kontraster også. Når man f.eks. fjerner siderne, kan det nemlig hurtigt fjerne fokus på en tilbagetrækkende hårgrænse og faktisk give illusionen af, at du har en stor og pæn hårpragt. Det kræver dog en del vedligeholdelse, når man fjerne siderne – men det kan denne frisør i Kolding hjælpe dig med.

Fejet til siden

Denne frisure passer ikke til alle, men den er i særdeleshed god til mænd med tyndt hår. Den giver opmærksomhed og den er anderledes end andre frisurer, men den kræver også en del mere styling end andre frisurer. Her er det derfor vigtigt at vælge en god voks eller gel, så man kan skabe det rigtige look hjemme foran spejlet.

Karseklippet

Den nemmeste måde at få tyndt hår til at se mere tykt ud på, er ved at klippe håret helt kort. Langt hår gør nemlig at håret ser en del tyndere ud end kort hår, og det kan altså hjælpe med at skjule dit tynde hår, hvis du klipper det kort. Det er desuden også et look, der passer godt sammen med et skæg, så måske du skulle overveje at klippe håret kort og lade skægget gro.

Langt i toppen og kort i siderne

Denne frisure er ikke kun ungdommelig; den kan også skjule det, hvad alderen gør ved mange mænd, nemlig at fortynde håret. Det gode ved denne frisure er, at du kun skal bruge en lille mængde voks, så håret på toppen peger en smule opad. Det er ikke noget, der kræver flere timer foran spejlet.