Sådan holder du den sjoveste Champions League aften for gutterne

Skal du have besøg af gutterne til næste Champions League kamp? Så er der flere forskellige ting, du kan gøre, hvis du vil have, at I får en fed aften. Her kan du læse mere om, hvordan du sikrer den sjoveste fodboldaften.

Sørg for god mad og drikke

Først og fremmest bør du have styr på mad og drikke. Der er ingen, der har det sjovt, hvis de er sultne og skal slubre lunkne øl. Af den grund skal du have styr på det helt basale, inden du går i gang med at planlægge detaljerne.

Du kan eventuelt invitere til grillmad, inden de sene kampe starter. På den måde kan I hygge jer og få noget lækkert mad sammen, inden Champions League braget begynder.
Sørg også for at have nogle lækre snacks klar, som I kan spise i løbet af aftenen – og hav naturligvis en masse drikkevarer på køl, så der både kan drikkes gravøl og sejrsøl afhængig af kampens udfald.

Alle skal have fodboldtrøjer på

Det er ikke sikkert, at dig og dine venner holder med det samme hold – og hvordan er det lige, man viser det? I bør selvfølgeligt alle sammen have en fodboldtrøje på, der viser jeres støtte til holdene.

Er der nogen i gruppen, der endnu ikke har købt en fodboldtrøje? Så klik her, hvor I finder et bredt udvalg af fodboldtrøjer. Online kan du finde et væld af landsholdstrøjer og klubtrøjer. Og du finder naturligvis alle de største klubtrøjer, så du kan helt sikkert finde en klubtrøje for din favorit Champions League klub.

Fodboldtrøjer sætter den helt rigtige stemning – og det er der også noget andet, der gør.

Varm op med et spil FIFA

Grillmaden er spist, den første øl er drukket, og fodboldtrøjerne er smidt på. Hvad så nu? Der er stadig en time til kampstart – og så spændende er optakten heller ikke altid.

I kan varme op med et godt spil FIFA og lave en lille turnering, hvor alle får lov til at dyste mod hinanden. I kan evt. vælge de to hold, som skal spille kampen om aftenen. Så bliver i samtidig endnu klogere på de forskellige spillere og deres styrker og svagheder – og måske kan I også spå lidt om kampens udfald.

Arranger en fodboldrejse med vennerne

Hvis I allerede har afholdt en stribe fodboldaftener, og I virkeligt nyder at se fodbold sammen, kan I også tage det næste skridt – nemlig en fodboldrejse.

Der findes mange forskellige arrangører af fodboldrejser, og du kan finde rejser til alle de store fodbolddestinationer. Så ligegyldigt om I vil se Real Madrid på Santiago Bernabéu eller Manchester United på Old Trafford, så er det muligt.

Hvis I planlægger rejsen i god tid og samler det helt rigtige rejsehold, vil det uden tvivl blive en rigtig sjov tur, som I aldrig vil glemme.