Tag ansvar for din egen karriere, mand

karrieremand

Det er så ærgerligt, hvis man sidder som gammel og tænker på, hvad man ikke gjorde. I stedet skal man se tilbage på alle de ting, man fik gjort. Alle de ting, man opnåede. Det er netop det, denne artikel handler om. Hvis man aktivt gør en indsats og tager ansvar for sin egen karriere og sit eget liv, så når man også længere.

Et eksempel kan være, at man bliver en del af et netværk. Man vil gerne opleve verden fra nye sider og have nye øjne på sine tanker. Man er samtidig vild med idéen om at give en masse videre til andre. Det er sådan noget, et netværk kan bruges til. Her kan man dele tanker og idéer. Man kan også skabe noget sammen, hvis kemien er rigtig god.

Hos Workaway har de eksempelvis sådan et netværk. Her er det primært digitale nomader, som mødes og tager på ture. Det er både spændende og lærerigt. Du kan se eksempler på Workaway.dk. Desuden er der masser af fordele ved at være en del af et sådant netværk. Eksempelvis kan man trække fra, når man bruger penge på en arbejdsrejse med netværket. Det giver måske endnu mere motivation for at finde pengene til det.

Tag dine næste skridt

Hvis du gerne vil videre med dit liv, må du også aktivt gøre noget for det. Det nytter ikke noget, at du bare venter på, at en chance opstår. Der kommer sjældent noget ned fra himlen, og hvis der gør, kan man sjældent bruge det ret længe. Gode ting kommer altså i sidste ende med rigtig hårdt arbejde.

Hvis du har nogle drømme, så tag nogle næste skridt for at nå dem. Arbejde lidt hårdere, flyt derhen hvor det sker, eller hvad det kan være. Det handler bare om, at man ikke tror, at tingene kommer helt af sig selv.

Træd ud af andres skygge

Skal du tage nogle skridt i dit eget liv, så lad ikke andre stå i vejen for dig. Sørg i stedet for, at du selv er den, som griber boldene. Det vil sige, at du altså træder et skridt frem og viser dig. For at blive i sportens verden, skal du tilbyde dig. Det er bare så lækkert at møde et menneske, som kommer med energi og mod. Derfor skal du selvfølgelig vise verden, at du er den person. Det kan du gøre på din egen måde. For du skal selvfølgelig fortsat være tro mod dig selv.