Skab den bedste mande-aften med vennerne

Skab den bedste mande-aften med vennerne

Alle mænd kan have brug for en aften sammen med vennerne. En aften, hvor testosteron dominerer, og hvor kvinderne er sendt i byen. Men hvordan arrangerer man den perfekte mande-aften? Læs med her, hvor vi kommer med en række forslag!

Snacks

Bøffer, bacon, chips og popcorn er blot forslag til nogle af de snacks, du kunne servere for dine venner på mandeaften. Det vigtigste er dog selvfølgelig hovedmåltidet – og det skal være rigtig mandemad, hvilket betyder: rigtig meget kød! Og så skal du huske, at der skal være nok!

Der er ingen mænd, der må gå sultne fra en god mandeaften. Mad er en bærende del.

De våde varer

Til snacks og kød hører naturligvis: øl! Når det er mandeaften, findes der ingen regler for, hvor meget øl man må drikke. Dette er netop en aften, hvor der ikke kommer en sur kæreste og prikker en på skulderen og siger “Husk nu der også er en dag i morgen”. Denne tankegang har ikke hjemmebane i huset på mandeaften – og sådan er det bare!

Det er faktisk nærmest modsatte attitude, der hersker i huset på mandeaften! Her skal man faktisk helst konkurrere om, hvem der kan få tyllet allermest øl!

Bold

Fodbold er for mange mænd et konstituerende element for den perfekte mandeaften. Der er bare noget ved den stemning, der kommer af at se ens hold spille. Det kan være særligt sjovt, hvis I holder med forskellige hold, så der opstår lidt naturlig konkurrence mellem jer. I kan også oddse på kampen, hvis det er noget, I finder underholdende. I kan bruge en Leovegas Bonuskode, så sparer I lidt penge til at starte med.

Hvis der ikke er bold

Hvis det ikke lige er denne weekend, der er Champions League, kan I selvfølgelig være nødsagede til at se noget andet. Vi foreslår, at I finder en god mandefilm. Det kan fx være Scarface, Terminator, Predator, Rambo eller andet.

Husk, du ved aldrig, hvornår du får lov til at se en rigtig god mandefilm igen, så det er bare med at nyde det, før der igen skal streames rom-coms.