Sådan kommer du til at se mere maskulin ud

Maskulinitet er noget de fleste, hvis ikke alle, mænd gerne vil opnå. Men hvordan kommer du derhen, og hvad er maskulinitet overhovedet? Det kommer an på, om du ser det traditionelt eller mere moderne – der er nemlig forskel. Den traditionelle maskulinitet handler meget om manddom og at udvise såkaldte ”alfa” karakteristika – dvs. det som i naturen ville blive set som en alfahan. Mennesket har dog udviklet sig videre fra et dyrestadie og maskulinitet har derfor også ændret sig. Der er dog stadig visse overlap. Hvis du abonnerer mest på moderne maskulinitet, har du måske lidt nemmere ved at opnå resultater, da maskulinitet her mest handler om at hvile i dig selv som mand.

Her er de maskuline træk

For den moderne maskulinitet:

  • At klæde sig godt er en vigtig faktor. Skovmandsskjorte og denimbukser rækker ikke helt mere. Et godt outfit viser, at du ved, hvordan man skal klæde sig, og at du gør noget ud af dig selv. Tøjmærker som Aspesi er gode bud på, hvordan maskulinitet i tøjform ser ud.

  • Som sagt: Hvil i dig selv og hav tillid til din maskulinitet. Hvis du selv mener og tror på, at du ejer maskulinitet, så vil det også projicere ud på dine medmennesker.

  • I forlængelse af at klæde sig ordentligt, bør du også gøre noget ud af dig selv i andre aspekter, om det så er træning, en god frisure eller et roligt sind.

For den traditionelle mand:

  • Her er vi mere på et traditionelt samfundsniveau. Så hvis du tænker på den mest mandlige mand, du kan komme i tanke om, så skal du gå efter det.

  • God, stor og stærk fysik viser dine mandlige sider fra deres bedste side.

  • Find dine maskuline træk og fokusér på dem.

  • Hav positur og bevægelser som er ”mandlige” og maskuline.