Sådan skaber du en fed herreaften: hyr en kendis

kendisforedrag

I en hverdag, hvor alt godt kan komme til at virke en smule ensformig, er det, man har behov for en gang imellem, et alternativt indslag. For selvom man måske i det daglige er godt tilfreds med hverdagens skavanker og periodiske opture, er der ikke noget bedre end at kunne fjerne fokus og nyde en stund med noget anderledes.

Men hvor finder man lige inspirationen? Og hvor skal man gå hen, hvis man gerne vil slå et slag og skabe rammerne for noget, man måske ikke lige støder på i hverdagen. I artiklen her kigger vi ind i, hvad man som almindelig vært, arbejdsgiver eller måske endda familiefar kan gøre, for at prøve noget anderledes.

Drop den dyre whisky og hyr en kendis

En af de ting, rigtig mange af os ”almindelige” mennesker godt kunne tænke os at prøve, er at prøve kræfter med livet som kendis. Hvordan er det at være danmarkskendt eller måske endda verdenskendt? Men selvom det måske kan virke en smule omsonst og uoverskueligt at skulle bygge en kendis-karriere op over natten, har vi faktisk mulighed for at få indblik i, hvad en kendis går og laver i det daglige.

For selvom det er svært at få taletid med en musiker under en koncert eller en tv-vært, er det faktisk ikke helt umuligt alligevel. For selvom disse kendisser værner om sit privatliv, dyrker rigtig mange af disse også mulighederne for at kunne tale til et mindre publikum på en mere intim måde. Men et enkelt telefonopkald kan man nemlig booke et kendis foredrag eller en intimkoncert – og så får man faktisk netop muligheden for at trykke hånd med en, man måske ellers kun ser på tv.

Hvorfor vælge en kendis til din herreaften

Hvis du vælger at hyre en kendis for en aften eller et arrangement, kan der være rigtig mange tilgangsvinkler hertil. Selvfølgelig er det altid spændende at skulle stå ansigt til ansigt med en, hvis person ikke er helt ubetydelig på den åbne scene, men derudover møder man også tit en person, hvis erfaringer er så anderledes og ofte intense, at man faktisk kan blive helt overrasket.

For selvom det garanteret kan være spændende og til tider euforisk at være kendt blandt flere, er det tit og ofte også med til at gøre, at denne kendis lider under et enormt og angstprovokerende pres – både i relation til sin karriere, men måske endnu mere i forhold til sit private liv som far, ægtemand eller søn. Og selvom det måske kunne virke til at være en kløft af en forskel på dette og et ”almindeligt” liv, kan man faktisk godt drage paralleller fra dette, som man kan bruge til at reflektere over, hvordan man egentlig selv performer og agere.

Og så er det måske slet ikke så dumt at lægge ører til et mindre, men intimt foredrag i stedet for igen at vælge en mere klassisk herreaften med romsmagning eller billard.