Føl dig tryg i hverdagen med en sikker og diskret kateterpose

Inkontinens er et forholdsvist hyppigt problem hos mænd – særligt når man kommer op i alderen. Trods dette er inkontinens forbundet med skam hos mange mænd. De udfordringer, urininkontinens medfører, kan ligeledes være grobund for mange bekymringer og tvivlsspørgsmål. Men med de rette produkter bliver din hverdag med inkontinens meget lettere. Hos Coloplast finder du et udvalg af kateterposer og uridomer, der afhjælper din inkontinens og giver dig frihed til at leve livet.

Lad ikke ufrivillig vandladning begrænse dig i livet

Den rette kateterpose eller uridom gør hele forskellen, når det drejer sig om et aktivt, socialt liv trods vandladningsproblemer. Takket været pålidelige og gennemarbejdede inkontinensløsninger kan du i dag leve et helt normalt liv, selvom oplever problemer med vandladningen.

Coloplast tilbyder flere produkter, der afhjælper inkontinens hos mænd. Det gælder både urinposer og uridomer, som er designet med fuld fokus på diskretion og pålidelighed, så du kan føle dig 100% tryg i hverdagen – døgnet rundt. Det er vigtigt, at du vælger den produktkombination, der passer bedst til dig. Hos Coloplast har du mulighed for at vælge mellem flere løsninger fra Conveen® – alle sammen løsninger, der giver friheden tilbage til mænd, som lever med inkontinens.

Bliv tryg igen med Conveen® uridomer og kateterposer

Ingen er ens, og derfor er det også individuelt, hvilken løsning der er den rette til lige præcis dig. Netop det er der taget højde for under udviklingen af urinposer og uridomer fra Conveen®. Her finder du forskellige løsninger, alt efter din livsstil og behov.

Både uridomer og urinposer fra Conveen® er diskrete og pålidelige løsninger til mænd med inkontinens. Med disse løsninger undgår du, at anvendelse af ble bliver nødvendigt, og det giver dig derfor meget diskretion og frihed til at leve et både aktivt og socialt liv. Produkterne er lette at anvende, og de giver dig fuld sikkerhed hele dagen – også når du er ude.

Løsningerne fra Conveen® er derudover både:

  • Lækagefri
  • Behagelige at bruge
  • Fleksible og diskrete, så de ikke generer – heller ikke under bevægelse.

Lider du af vandladningsproblemer, er det derfor vigtigt, at du opsøger hjælp og vejledning til at vælge den rette løsning. Og med alternative og diskrete løsninger fra Conveen® kan du få din livskvalitet tilbage. Der kan være mange årsager til inkontinens hos mænd. Men det kan behandles og afhjælpes, så du ikke skal gå på kompromis med hverken arbejdsliv eller sociale aktiviteter.

Bestil gratis vareprøver hos Coloplast

Er du usikker på, om du skal vælge uridomer eller kateterposer, og hvilke produkter der er de rette for dig, kan du bestille gratis vareprøver hos Coloplast. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular på Coloplast.dk. Du kan også ringe til kundeservice på +45 49 11 12 13.

Det gør det let for dig at afprøve de forskellige produktvarianter og finde den løsning, der passer bedst til dig. Coloplast leverer desuden din bestilling inden for 24 timer på hverdage, og der er fri fragt på alle ordrer. Du kan derfor være helt tryg, når du vælger produkter fra Coloplast.