Hold varmen fra yderst til inderst

Kunne du godt bruge lidt råd til, hvordan du kan holde varmen i de kolde måneder? Nogle mennesker fryser helt naturligt bare mere end andre, og hvis du endda bruger hele dagen udenfor på arbejdet, eller du måske endda somme tider rejser til steder, hvor temperaturen ligger langt under frysepunktet, så er det rart at kunne tage tøj på, der holder dig varm. Det gælder ikke kun frakker og skibukser.

Der er i dag lavet tøj, der kan holde dig varm helt inderst i form af termoundertøj til mænd, som sørger for at lave luftlommer mellem dine lag af tøj. De lange lag gør, at der er større chance for, at den varme luft bibeholdes tæt på din krop, så du naturligt holder varmen. Det gør, at din krop bliver bedre til at regulere temperaturen og holde sig varm.

På arbejdspladsen eller ferien

Hvis du for eksempel tit har arbejde på byggepladser om vinteren, bruger du formentlig mange timer hver eneste dag, hvor du ikke nødvendigvis har mulighed for at tage pauser og få varmen tit. Her er det altså et stort plus at kunne tage tøj på efter omstændighederne, og du er garanteret ikke den eneste, der gør det – og hvis du er, er det bare med at få vist de andre, hvor rart det er at have det lunt. Det kan måske også spare dig for en forkølelse, der ellers kunne have haft nemmere ved at få fat.

Hvis du skal på skiferie med familien kan termoundertøjet også bruges. Det er aldrig rart at være kold, når man har det sjovt, og selvom adrenalin og fart kan fjerne tankerne lidt fra det, så bliver skituren bare bedre med tøj, der er dejlig lunt. Termoundertøj kan altså med fordel bruges, når du suser ned ad pisterne i køligt vejr.