Disse ting skal du have forberedt, før vennerne kommer forbi

Det er ofte aftener alene med gutterne, der er nogle af de hyggeligste, og de er også et dejligt afbræk fra hverdagens stress og jag. Men selvom det blot skal være en hyggelig sammenkomst, er der jo alligevel nogle ting, du skal have styr på, inden de står foran hoveddøren. Det skal jo stadig være en god aften, hvor alle føler sig godt tilpas, bliver mætte og generelt bare har det godt.

Oprydning

Det er altid en god ide at rydde op, inden du får besøg, og selvom det ”bare” er drengene, der kommer på besøg, kan du godt gøre lidt ud af hjemmet alligevel. Det er trods alt oftest rarest at være gæst i et flot, rengjort hjem, fremfor at føle at man er kommet på besøg i en svinesti.

Plads til alle

Skal I sidde ned i løbet af aftenen, er det også vigtigt, at der er plads til alle mand. Det duer ikke, at I er blevet fuldtallige, og pludselig opdager du, at der mangler en stol. Gennemgå lige gæstelisten inden, og tjek antallet af stole og pladsen ved bordet for at sikre, at alle kan være der.

Maden

Kommer der besøg til aftensmad, skal du også lige finde ud af, hvad der skal serveres. Og også om du selv vil lave mad, eller om du vil bestille mad ud af huset. Den anden mulighed er ofte nemmest, da der ikke indgår så meget forberedelse. Du kan jo tjekke de lokale muligheder, f.eks. for at finde mad ud af huset i Herning, og se, hvad der er at byde på. Lyder den nemme løsning mest tiltrækkende for dig, så find mad ud af huset her – så er der mindre forberedelse, og du kan koncentrere dig 100% om at have det hyggeligt med dine venner.