Derfor bør du foreslå at etablere en madordning

Glemmer du af og til madpakken, når du drager afsted på job? Og har du nogensinde overvejet muligheden for en madordning på din arbejdsplads? Madordninger på arbejdspladser er blevet særdeles populære, og det er der adskillige gode grunde til, hvilket du kan læse meget mere om i det følgende.

Erstat usunde snacks med frisk frugt

Hvis du har tendens til at snacke – hovedsagligt usunde snacks – i løbet af arbejdsdagen, så er en madordning på arbejdspladsen en rigtig god idé. For arbejdspladsen kan nemlig også få leveret firmafrugt i frugtkasser, således at du og dine medarbejdere er sikret et sundt alternativ, når trangen til at snacke indfinder sig.

Så hvis du kunne tænke dig at skære ned på de usunde snacks i arbejdstiden, så er en frisk frugtordning til virksomheden en god løsning.

En nærende kost er vigtig for dig

Hvis du lidt for tit glemmer madpakken, ville det jo være perfekt, hvis din arbejdsplads havde en madordning, som du i stedet kunne benytte dig af! Din krop har nemlig brug for næring for at kunne klare en hel arbejdsdag uden at blive træt, og denne næring får du altså gennem en sund og varieret kost.

Du sparer tid på at forberede mad hjemmefra

Har du et stramt program i dagligdagen, kan du formegentlig nikke genkendende til, hvor svært det kan være at finde tid til madpakkesmøring. Men hvis der venter dig en indbydende madordning på arbejdspladsen, behøver du slet ikke tænke på at forberede mad hjemmefra, idet du bare kan slå dig løs i madordningen på arbejdspladsen i stedet. Du sparer derfor en hel del tid i løbet af ugen.

Som du kan se, er der altså mange fordele ved en madordning, og det kan derfor betale sig at slå et slag for implementeringen af dette på netop din arbejdsplads.