Den mest effektive rottefælde

Rottefælde

En rottefælde er desværre blevet en større nødvendighed i dag, da bestanden af rotter er steget væsentligt i Danmark. I mange tilfælde kan det svare sig, at opstille flere rottefælder for at afdække flere af deres opholdssteder. Da rotten er snu og utrolig resistente overfor rottegift, så du sikret at rotten dør, når den bliver indfanget i en rottefælde.

Hvad er rotten for en størrelse

Rotten er utrolig tilpasningsdygtige og næsten umulige at udrydde. De rottegift midler der bliver anvendt i kampen mod rotter, har desværre ikke den ønskede effekt. Dette er fordi at rotter bliver resistente over for de brugte midler.

Rotten er kendt for at bevæge sig rundt i de danske kloaksystemer, hvilket også udgør en stor smitterisiko for os mennesker. Derfor er det vigtigt at man ikke kommer i berøring med rotten eller dens efterladenskaber.

Rotten er hovedsageligt nataktiv, her bliver den ikke forstyrret i sin søgen efter føde. Det er derfor sjældent at du oplever rotten. Hvis en rotte bevæger sig ud om dagen er det grundet  mangel på mad. Skulle du observere en rotte er det vigtigt at du sætter ind med det samme. Jo før du igangsætter indfangningen, jo mindre risiko er der for den kommer ind i din bolig og gør skade på dit inventar.

 

Effektive rottefælder

Der findes mange type rottefælder, som effektivt kan komme dit rotteproblem til livs. Det er muligt at tage sagen i egen hånd, hvis du ønsker at komme af med problemet hurtigt.

Der er findes de typiske klapfælder, men med de nye der er på markedet, skal du ikke i berøring med rotten. Dette mindsker smitterisikoen for dig og dine nærmeste.

Der er også de der garantere at rotten dør på stedet. Det er 100% effektive rottefælder, som blandt andet stød- og patron fælder. Her får rotten stød eller et skud, så snart den stikker hovedet ind i fælden.

Foderstationer er også en effektiv rottefælde, hvor du enten kan isætte giftblokke, gift spyd eller rottefælder for at optimere indfangningen. Rotten bliver lokket til af lokkemidlet, hvorefter den vil gå i en af fælderne.

Vigtig info

Når du opstiller eller er i berøring med rotte midlerne, er det vigtigt at bære handsker. Rotterne er meget snu og har en utrolig god lugtesans. Da vi udskiller lugte, kan dette gøre rotterne vagtsomme og skeptiske over for de opstillede rottefælder. Så for at sikre at du har succes med indfangningen, opfordres du til at bære handsker.