Det skal du lave med gutterne, når I kan komme ud igen!

Det skal du lave med gutterne, når I kan komme ud igen!

Åh nej – har du også været låst inde i lejligheden sammen med din kæreste, mens du har savnet at hamre den med gutterne?

Det kan vi godt forstå – det gør vi nemlig også! Vi har derfor fundet en række mandeaktiviteter, du og gutterne kan tage på, så testosteronet igen kan få frit løb og ikke skal undertrykkes af endnu et Sex and The City-maraton.

Golf

Golf er en skøn sport, fordi det bliver spillet i store, åbne og enormt grønne omgivelser. Der er noget antiklaustrofobisk over kun at kunne skue grønne sletter, så langt øjet rækker – og tilmed at skulle skyde en bold så langt ud i det grønne, som man kan.

Det er måske særligt en herlig kvalitet ved sporten, hvis man bor i en lille lejlighed. Så kan man altså godt have brug for at kunne se lidt længere end til nærmeste væg nogle gange.

Gokart

En anden rigtig god aktivitet at tage til med gutterne er gokart. Gokart er særligt sjovt for dem, der elsker at køre stærkt og som er klar på at tage en venskabelig konkurrence!

Men hvor kan man køre gokart? Bare rolig – det findes mange steder i Danmark. Fx i Esbjerg, Aarhus osv.

Ølsmagning

En anden mandsdomineret aktivitet vi vil anbefale, er ølsmagning. Du har sikkert hældt mange øl ned gabet i løbet af din levetid – men at nyde og variere mellem forskellige øl er en anderledes (og mere spændende, synes vi!) oplevelse.

Det kan tilmed være, at I kan få råd til, hvilken slags øl der passer til forskellige madvarer og lære, hvordan man genkender forskellige nuancer i øl smagen. Det er erfaring, der kan blive yderst brugbar at have senere. Tænk bare, hvordan du kan imponere vennerne eller en sød dame fremover med din nyerhvervede ølviden.

Netcafé

Covid-19 situationen har jo været den perfekte undskyldning for at game! Det er bare ikke altid, man selv bestemmer, om der skal games.

Men nu hvor netcaféerne åbner igen, er der ingen dame, der kan holde jer tilbage! Så måske I snart skal ned på den lokale netcafé igen, game og drikke øl? Vi synes allerede, det lyder tiltrængt!