Det kan en akupressurmåtte hjælpe dig med!

En akupressurmåtte er en måtte med små pigge på. Denne måtte er blevet utrolig populær på ganske kort tid – og det er med god grund. For måtten kan nemlig hjælpe dig på adskillige måder og gøre din hverdag og dit velbefindende langt bedre på flere parametre. Du kan med fordel læse med videre, hvis du kunne tænke dig at vide, hvad en akupressurmåtte, også kaldet pigmåtte, kan hjælpe dig med.

Du kan opleve et lavere stressniveau

Har du en tendens til at løbe lidt for stærkt i løbet af dagligdagen? Så stærkt, at du måske nogle gange glemmer dig selv lidt i farten? Det kan resultere i, at dit stressniveau er en anelse for højt. Hvis du ikke reagerer på dit høje stressniveau, kan det påvirke dit velbefindende negativt. Det er her, at pigmåtten kommer ind i billedet.

Når du ligger på måtten, stimulerer de små pigge nemlig nogle udvalgte steder på din krop, hvilket får dine muskler til at slappe af. Når dine muskler er afslappede, vil du også føle dig mindre stresset.

Der bliver løsnet op i spændte muskler

Hvis du kunne nikke ja til ovenstående vedrørende stress i dagligdagen, så kan du helt sikkert også nikke genkendende til følelsen af spændte muskler i blandt andet ryg, skuldre og nakke. Her kan pigmåtten igen være din redning, da den som sagt er med til at løsne op og afspænde dine spændte muskler.

Måtten kan også hjælpe dig med kroniske smerter

Har du kroniske smerter, eller lider du af gigt eller fibromyalgi? Så kan denne måtte også hjælpe lige netop dig ved at mindske dine symptomer og gener. Det kan i høj grad være med til at give dig en del af din livsglæde og trivsel igen, hvis dine symptomer ikke er nær så synlige eller mærkbare.