Derfor bør du låne penge online til bil

Der er ikke noget, der giver dig frihed som en bil – du kan køre hvorhen du vil, når du vil. Med en bil er du ikke underlagt den offentlige transports skemalagte afgange og vejrets luner på cyklen. Måske skal du til at købe din første bil, eller også er det tid til en større ellere mere økonomisk model. Men hvilken slags bil passer egentlig til dine behov? Og er det altid smartest at købe ny, eller kan en brugt bil måske være den rette investering for dig? 

Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du køber ny bil.

Find det billigste lån online 

Uanset din grund til at investere i en ny bil, kan man ikke komme udenom at skulle skabe et økonomisk overblik. Det er nemlig ikke kun bilens pris, du skal have penge til, men også forsikringer, billån og serviceaftaler. Det er de færreste der har rede penge til at købe en bil. Lån penge online, hvis du ønsker dig overblik over, hvem der har de laveste renter og omkostninger. Det er nemlig ikke altid, at din bank kan give dig det bedste billån, og derfor er det en god idé at undersøge online, hvilken långiver der kan give dig det billigste billån. Onlinebanker har ikke en masse udgifter til filialer og mange af dem specialisere dig i at tilbyde lån online, hvilket gør, at de typisk har en ekstremt konkurrencedygtig rente, der ofte er billigere end de traditionelle banker. 

Hvad er dine behov?

Inden du går ned til en bilhandler og måske risikerer at bliver overtalt af en sælger til at købe en ny, smart bil, du måske ikke har brug for, bør du sætte dig ned og gøre dit hjemmearbejde. Spørg dig selv: Hvad har du egentlig brug for? Selvom det kunne være fedt at have en firehjulstrækker, er det måske dumt at købe, hvis du bor i byen, og skal kunne manøvrere rundt i byens gader og parkere på lidt plads. Og hvis du har familie og børn, bør du nok overveje en rummelig bil, der kan gøre langt på literen, og hvor sikkerheden er i top. 

Ny eller brugt?

På kort sigt er det ofte billigere at købe en brugt bil; du kan ofte finde en større bil til lidt færre penge, men så har den ofte kørt mange kilometer allerede, og du kan risikere at skulle bruge penge på reparationer. Hvis du køber brugt, er det derfor en fordel, at finde en, der har kørt forholdsvis få kilometer. En ny bil koster som regel væsentligt mere, men med en ny bil har du både topmoderne sikkerhed og teknologi, og så har du også nyvognsgaranti de første år, så du kun skal betaler serviceomkostninger. Der går også længe før du skal udskifte dæk, kobling eller udstødning og nye biler kører som regel også længere på literen.

Sammenlign altid priser, inden du køber

Både når det gælder bilen, finansieringen og forsikringer, bør du altid sammenligne flere udbydere for at finde den bedste pris. LendMe er Danmarks største sammenligningsportal for lån. Her kan du få tilbud fra 16 banker med én ansøgning og dermed nemt finde det billigste lån til din næste bil. Du opretter blot en ansøgning på lendme.dk, hvorefter du får tilbud fra bankerne indenfor en time. Det er helt op til dig, hvilket lån du vælger, og har du brug for hjælp, kan du altid kontakte LendMe direkte.