Bliv helt klar til det nye år

Når vi træder ind i et nyt år, kan det godt ses som en helt ny begyndelse. Hvis tingene var begyndt at køre lidt skævt, er det nu, du kan sætte en streg i sandet og begynde forfra. Det kan du egentlig gøre hvilken som helst dag, men det føles på en eller anden måde lidt mere symbolsk, når det bliver gjort i takt med et årsskifte. Men hvad kan du gøre for at blive helt klar til det nye år og starte på en frisk?

Gør dig tanker om fortiden og fremtiden

Nogle gange kan det være rart lige at sætte sig og tænke over, hvad du egentlig har opnået i det forgangne år. Vi bruger så meget tid på at se fremad hele tiden og glæde os til ting, der sker i fremtiden. Derfor kan det være rart også lige at glæde sig over de ting, der allerede er sket. Ud fra det kan du altid gøre dig tanker om, hvad du vil opnå og opleve i det kommende år. Hvis du er typen, der kan lide at skrive ting ned, kan du gøre det. Hvis ikke, kan du nøjes med at tænke det hele oppe i hovedet.

Vask alt dit tøj

Det kan lyde skørt, men faktisk kan det være virkelig rart at lægge året ud med at vaske alt sit tøj. Du kender sikkert, at vasketøj kan hobe sig så hurtigt op. Hvis du har en kæmpe bunke vasketøj liggende, så sæt en dag af til at få det hele vasket. Det er træls at skulle gøre, men bagefter føles det virkelig rart, når du lægger året ud med et fyldt skab og en tom vasketøjskurv.

Hvis din vaskemaskine er gammel og slidt, kan du overveje, om du skulle anskaffe dig en ny. Hos Skousen har de f.eks. et varieret udvalg.