5 anderledes gaver til manden der har alt

Nogle gange kan det være svært at vælge gave, især til mænd. Hvis du står og skal købe gave til en mand, der har det hele, så læs med her og få nogle gode tips til, hvad du kan købe. Du vil helt sikkert finde din gaveidé her!

#1 En bog han ikke havde regnet med

Alle har godt af at læse. Køber du en bog til ham, viser du ham, at du bekymrer dig for ham, samt at du har taget dig tid til at finde noget specielt til ham. Der er så mange forskellige bøger man kan købe i gave til en mand. Du kan købe en bog, der kan lære ham noget praktisk, som han bruge i sit liv fremover. Du kan også give ham en bog med sjove facts eller en bog med flotte billeder. Kun fantasien sætter grænser, når man skal give en bog i gave.

#2 Lækker personlig pleje

Mænd har lige så godt af personlig pleje, som kvinder har. Du kan give noget lækkert personlig pleje til ham. Måske en ansigtscreme, en speciel kam, en olie til hans skæg eller noget fjerde. Det er rigtig lækkert som mand at få noget i gave, man kan bruge på sig selv. Noget personlig pleje i gave vil give ham mulighed for at bruge mere tid på sig selv, så det er en kærlig gave, der viser, at du synes, han fortjener det bedste.

#3 Specialøl

Øl i gave er en god gave. Hvis han kan lide øl, så er kan man ikke slå fejl med nogle forskellige specialøl til ham i gave. Øl-glade mænd elsker at smage nye øl, som de kan bedømme. Hvis du ender med at give ham hans nye yndlingssøl, så vil han nok huske det i mange år. Du kan finde et par forskellige øl og lave en gavekurv med lidt ekstra snacks, nødder og mandler. Overdriv ikke med usunde snacks, men giv ham noget, han også kan nyde sammen med øllene. Det vil han blive glad for.

#4 En oplevelse

En god oplevelse kan man kigge tilbage på og mindes resten af livet. Hvilken værdifuld gave du kan give ham. Der er så mange muligheder, for at give ham en god oplevelse. Det behøver ikke være dyrt – det kan også bare være et måltid på en restaurant eller gavekort til en biograf.

#5 En pyjamas

En pyjamas er altid godt at have. Selv hvis man ikke er typen, der kan lide at sove med pyjamas, kan det være, man får brug for en dag. Om vinteren, eller hvis han skal rejse til et koldt sted især, ville han have godt af at tage en pyjamas på seng, så han ikke bliver syg.