Tre forslag til hvad I kan klæde jer ud som til en polterabend

Sommeren er over os, og det betyder, at det er kærlighed og frieri i luften. Hver sommer er kirker og rådhus fyldt med par, der skal giftes, og hvis du selv skal giftes eller har en god ven, der skal giftes, skal I også have en kanonsjov polterabend, også kendt som den ’sidste single aften’. Læs med herunder, og bliv inspireret til sjove kostumer, dig og vennerne kan have på til polterabend.

Det bedste kostume

Hvorfor klæder vi os egentlig ud til en polterabend? De sidste mange år har der været tradition for, at enten kommende brud eller gom skal iføre sig lallede klæder på deres polterabend med vennerne. Det er tilmed blevet populært, at vennerne også tilslutter sig, så hele flokken render rundt i sjove kostumer.

Det bedste kostume er selvironisk, uhøjtideligt og måske endda pinligt. Nogle ville sige, at jo pinligere kostumet er, jo bedre. I er i hvert fald garanteret en sjov aften, hvis alle render rundt i nogle sjove kostumer. I kan lave et tema, så I alle har noget forskelligt på inden for samme ’genre’, men det er også sjovt, når alle har det samme på, hvor I virkelig vil kunne føle jer som et hold.

En polterabend skal være sjov og uforglemmelig. Tag ud på eventyr i byen, og fremvis jeres allerbedste kostumer.

De stensikre kostumer

Nogle temaer går aldrig af mode og vil altid være oplagte at klæde sig efter. Her er tre forslag til eventuelle temaer:

  • Strand- og surfer
  • Mænd som kvinder
  • Yndlingsfilmen

Strand- og surferlooket kan køres ud i mange spor. I får mulighed for at gå i bar overkrop inde i byen, og folk vil helt sikkert grine med jer. Samtidig får I vist jeres ven, den kommende gom, frem inden han er ’helt taget’. Hvis I er ekstra modige, kan I tage en mankini på. En mankini er et virkelig morsomt kostume, hvor I blotter næsten det hele uden at være totalt nøgne. Det kræver mod, så hvis bare nogle stykker fra flokken har kostumet på, er den sjove stemning automatisk etableret!

Mænd der klæder sig ud som kvinder vil altid give anlæg til nogle gode stunder. Gå amok i din kæreste eller venindes skab og makeup. Lyserøde tyl skørter, fe vinger og bh’er er intet andet end et smukt syn på en mand. Husk makeuppen – det er prikken over i’et, hvis I skal være kvinder for en aften.

Lad din ven være en stjerne for en aften, og vælg et tema, der er i ånd med hans absolutte yndlingsfilm. I klæder jer alle ud som en karakter fra filmen, og din ven skal naturligvis være aftenens hovedperson.