Hvorfor er opmærkning af tøj vigtigt?

Når du opmærker tøj hjælper du både dine børn og de voksne, der hver dag passer dem. Som forælder vil du garanteret hellere have nærværende voksne. Voksne der har tid til dit og de andre børn, fremfor at bruge tid på at lede efter børnenes tøj. Navn i tøjet er et enkelt tiltag, som ikke koster ret meget eller tager meget af din tid. Men for pædagoger og lærere kan det gøre en verden til forskel, når de skal hjælpe dit barn med at finde både skiftetøj og overtøj. Tænk bare på hvor meget tøj 15-20 børn har tilsammen, når de skal have både huer, flyverdragter, handsker, solhatte og regntøj med til det omskiftelige danske vejr.

I de første år af dit barns levetid er det selvfølgelig mest de voksne du hjælper, når du opmærker barnets tøj. Men så snart dit barn selv kan tage tøj på, er det også en stor hjælp for dit barn, når der er navn i tøjet. Med navn i tøjet behøver dit barn aldrig være i tvivl om han har taget de rigtige overtræksbukser eller støvler i garderoben. Det giver selvstændige børn, der på sigt bliver gode til at tage vare på deres egne ting. Og så kan du selv spare tid, når dit barn selv har styr på sine ejendele.

Kan dit barn ikke læse?

Når du køber opmærkning til et mindre barn, er det en god idé at vælge navnemærker i unikke farver med sjove figurer. Så kan dit barn sagtens genkende sit eget navnemærke selvom det endnu ikke kan læse. Hos www.ikastetiket.dk finder du et stort udvalg af markedets bedste typer opmærkning.

Her finder du Navnemærket, som du kan designe i et utal af farver og med sjove, søde og anderledes figurer. Du finder alt fra traktorer, prinsesser, dinosaurer, regnbuer, havfruer, enhjørninger og meget andet.