Mænds guide til dametøj: Hvad skal du vide?

Det kan være svært at finde ud af, hvad dametøj er, og endnu mere svært at finde ud af, hvad mænd skal købe til damer. Men frygt ikke – vi guider dig igennem det hele! Her kan du nemlig læse alt, hvad du skal vide om dametøj.

Dametøj: Hvad skal man kigge efter?

At vælge dametøj kan være en udfordring – især for mænd. Der er så mange muligheder, og hvad skal man egentlig kigge efter? I denne artikel guider vi dig igennem de vigtigste ting, du skal huske, når du køber dametøj. Så slipper du for at komme galt afsted og blive overrasket over, at din partner ikke bryder sig om det tøj, du har valgt til hende.

Stil

Det første, du skal gøre, er at finde ud af, hvilken stil hun har. Er hun til det simple og elegante dametøj eller er hun mere til et sporty og afslappet look? Det er ikke forbudt at kigge efter noget, der ligner det, hun har derhjemme (så ved du, det falder i hendes smag).

Størrelse

Du skal også huske at tjekke størrelserne, inden du køber dametøj. Det er ikke sikkert, du får point for at spørge hende om hendes tøjstørrelse, men prøv at tjekke mærkerne i hendes tøj for at få et fingerpeg.

Materiale

Derudover skal du også tage højde for, hvilket materiale dametøjet er lavet af. Nogle kvinder kan være meget følsomme over for visse materialer, så hvis du for eksempel ved, at hun ikke bryder sig om syntetiske materialer eller uld, bør du gå uden om tøj af disse materialer.

Farve

Husk også at tjekke farverne på dametøjet. Vælg gerne nogle af de farver, du kan se i hendes garderobe allerede – det kan nemlig give dig en idé om, hvilke farver hun godt kan lide at klæde sig i.

Når du har tjekket alle disse ting, kan du være sikker på, at dametøjet vil passe til din kone eller kæreste – og at hun vil elske det!