To Birkenstock or not to Birkenstock

Hvorfor Birkenstock?

Først og fremmest handler det om, at sandalerne er komfortable at have på. Birkenstock har designet deres sandaler således, at foden ikke bliver klemt inde, som det kan være tilfældet med mange andre typer af sandaler og sko. Det er derfor, mange i første omgang vælger den sandal. Fordi den simpelthen er mere behagelig at have på.

Derudover er Birkenstock ikke bare én type sandal. Der er mange forskellige størrelser, materialer og udformninger, som gør, at man nærmest kan finde en sandal, uanset hvordan ens fod ser ud. Det kræver bare, at man lige sætter sig ind i, hvilke typer af sandaler der finder, og ikke mindst hvilken type fod man selv har.

De stilrene Birkenstock sandaler elskes af mennesker i alle aldre, og kan både bæres ude og hjemme. Birkenstock er for sandaler, hvad Converse er for canvas sko, klassiske sko som altid fungerer.

Årsagen til Birkenstock sandalernes popularitet ligger i, at de er lækre at have på og at de er af en god kvalitet. Det er en tidsløs sko som fungerer til rigtig meget.

Hvor længe holder et par Birkestock-sandaler?

Det kommer an på hvor meget du bruger dem og til hvad. Visse har kun deres sandaler på indenfor og har dem i 15 år eller mere. Bruger du dine sandaler meget udenfor, så holder de i mindst tre år, men det kommer som sagt an på, hvordan du bruger dem.

Mode?

Måske synes du, de er pæne, måske synes du, de er grimme. Måske flasher du dem selv så ofte i solskinsvejret, at du har fået en zebrastribet tan på fødderne – måske har du svoret, at du aldrig nogensinde skal iføre dig et par.

Uanset om du hører til i den ene eller i den anden lejr, så er det en indiskutabel fact, at Birkenstocks karakteristiske, bredsålede design med chunky spænder henover fodryggen hitter. Faktisk hitter de så meget, at alle lige fra it-girls og moderedaktører til provinsfædre og småbørn lufter fusserne i dem, når solen først viser sit varme ansigt.

Hvordan kan en sandal på én og samme tid være både klodset og behagelig, moderigtig og klassisk?