Mandemode: 3 uundværlige items til din basisgarderobe

Du åbner klædeskabet og kigger håbløst på dit tøj, men der er ikke noget, der fanger din interesse. Er du også træt af tøjkrise efter tøjkrise? Så er det på tide at rydde ud i din garderobe og stable en god basisgarderobe på benene. En god basisgarderobe bør bestå af simple items, der kan mixes på kryds og tværs. Her får du 3 must-haves til din basisgarderobe, som aldrig går af mode.

En afslappet hoodie løser enhver tøjkrise

Der er ikke noget værre end at stå midt i en tøjkrise, lige inden du skal ud ad døren. Det kan du heldigvis let løse med en hoodie. Det er en oplagt løsning, hvis du godt kan lide at gå afslappet klædt – uanset om du er derhjemme eller blot skal et sted hen, hvor din beklædning er mindre væsentlig. Så investér i en hoodie eller tre. Hoodies er nemme at trække i, og de er samtidig utrolig komfortable at have på.

En hvid skjorte til festlige anledninger

Er du endnu ikke ejer af en simpel, hvid skjorte – så er det ved at være på tide! En hvid skjorte er simpelthen bare et must-have i enhver mands garderobe. Er du blevet inviteret til fest, så smækker du bare skjorten på sammen med et par suit pants, og så er du godt klædt på til anledningen. En klar fordel ved den hvide skjorte er, at den også sagtens kan gå til hverdag, hvis du ønsker at være klædt smart og stilrigt på.

Et par jeans til hverdag

Mænds basisgarderobe bør som udgangspunkt bestå af minimum ét par jeans. Uanset om du er til stramme, løse, farverige eller sorte jeans, så er det helt klart et uundværligt stykke tøj. Et par jeans kan nemlig kombineres med nærmest alt lige fra t-shirts, hoodies og skjorter.