Træt af onlinedating? Tid til at prøve noget nyt

Du har brugt ugevis på at skrive med en kvinde. Hun virker sød, hun ser godt ud på sine billeder, hun kan endda lide fodbold. Du inviterer hende endelig på en date, og mens I spiser i stearinlysenes skær, finder I ud af, at der ikke helt er den kemi, I håbede på. Bare rolig, du er ikke den eneste, der har oplevet det her scenarie. Onlinedating kan være en svær nød at knække, så måske er det på tide, at du prøver noget nyt i din søgen efter kærligheden.

Undgå akavede 1-1 dates

Dating for singler er ofte nemmere, hvis I er en hel flok. Hvis du ikke klikker med den første person, du snakker med, kan du nemlig bare snakke med en anden. På den måde kan du møde mange nye mennesker i løbet af en eftermiddag eller aften. Der findes efterhånden flere og flere events for singler. Bl.a. på hjemmesiden: https://www.events4singler.dk/. Der er både dating 40+, dating 50+ og seniordating. Du kan vælge alverdens arrangementer, hvor du møder nye mennesker. Alle er singler, så du har rig mulighed for at finde en kvinde, du har kemi med. Selv hvis du ikke finder drømmekvinden, er events for singler en rigtig god måde at komme ud og omgås mennesker, der ligesom dig søger kærligheden.

Se på de positive sider af singlelivet

I et godt parforhold indgår man kompromisser og finder fælles løsninger. Det bedste ved at være single er, at det behøver du slet ikke. Hvis du har lyst til at spise tacos, danse hele natten eller tage til vinsmagning, så kan du bare gøre det. Nyd singlelivet! Det er ikke bare en pause mellem to parforhold, det er en chance for at gøre lige præcis de ting, du har lyst til. Hvem ved, måske finder du kærligheden til en vinsmagning.