Imponér en pige til valentinsdag

Valentinsdag er en fest, der dyrker kærligheden i store og små former. Er du single, kan valentinsdag være en god anledning til at bryde isen, hvis du har haft øjet på en kollega eller skolekammerat.

 

At give en valentinsgave til hende den søde på kontoret, kan være en charmerende måde, at sige, at du synes I skal ses uden for arbejdstiden. Men at give en romantisk kan gave, kan være som at balancere på en knivsæg, for det kan hurtigt kan hen og blive for meget.

 

Resultatet kan ende med at være det stikmodsatte af, hvad du regnede med.

 

Blomster

Blomster er umiddelbart en god gave, da mange kvinder elsker at have blomster i hjemmet. Blomster er dog ikke ubetinget godt. Groft sagt kan fem roser være gode, men 500 være et advarselstegn.

 

Kvinder vil nemlig ikke udstilles foran deres kollegaer, og det drager uønsket opmærksomhed, hvis de pludselig står med favnen fuld af blomster fra en person, de ikke engang dater endnu. Derfor er en lille og diskret buket at foretrække.

 

Husk på, at kvinden endnu ikke kender dine intentioner eller følelser. Dem vil du servere på en så spisevenlig måde som overhovedet muligt.

 

Chokolade

Blomster kan i nogle tilfælde være en lidt for grandios kærlighedserklæring. Nogle gange kan chokolade eller andet slik være mere uskyldigt. En pakke chokolade er også nemmere at snige ned i en skuffe med en sød besked.

 

Køber du chokolade bør du købe noget god chokolade, der imponerer. Marabou er ikke i den kategori.

 

Med alle gaverne skal du være varsom. Sørg for at have en nogenlunde idé om, hvad personen føler for dig. Er der allerede flirt i luften, er det perfekt, men hvis forholdet i forvejen er koldt mellem jer, kan det tage tid at varme forholdet.