Problemer med sure sokker?

Om vinteren er fødderne lukket endnu mere inde, end de er resten af året, og derfor kan sure sokker være et større problem. Heldigvis findes der en helt enkel løsning, der er med til at bekæmpe ildelugtende tæer og sko, og det er bambussokker.

Bambus strømper til herre bliver mere og mere populære, og det er der mange gode grunde til. For eksempel deres antibakterielle egenskaber, som modvirker sure sokker, deres bløde og behagelige stof, deres unikke temperaturregulerende evner, holdbarhed og meget andet.

Godt for dig og miljøet

Det er ikke kun dine fødder, der nyder godt af at skifte til bambusstrømper – det gavner også miljøet. For bambus er en ret unik plante, der kan dyrkes uden brug af kunstvanding, -gødning eller pesticider, og alligevel vokser de hurtigere end nogen anden plante på planeten.

Mens bambussen gror, optager den 5 gange så meget CO2 som en tilsvarende mængde træer, der kan dyrkes meget mere pr. kvadratmeter, end det er tilfældet med bomuld, og der kan løbende høstes bambus, uden at planterne holder op med at vokse. Så der er i virkeligheden ikke ret mange argumenter for ikke at skifte til bambussokker.

Bedre sokker med færre kemikalier

Når bambussen skal omdannes til viskose, spindes og farves, anvendes der også mindre vand og langt færre kemikalier, end der bruges til den samme proces for bomuld. Du vil også opleve, at bambusstrømper holder formen og farven meget bedre, så du en gang for alle er færdig med stive, træls og blege sokker.

Bambussokker er også slidstærke, og mange mænd bliver positivt overraskede over de fantastiske strømper – både håndværkere, der går hele dagen i sikkerhedssko, og dem, som sidder på kontor. I dag findes der et meget stort og varieret udvalg af strømper til mænd lige fra ankelsokker til varme uldsokker, så du altid kan finde sokker, der passer til sæsonen.