En god nat er nøglen til en god dag

Hvordan får du den bedst mulige dag? Er det ved, at du får din daglige morgenkaffe? Er det ved, at du får udrettet noget vigtigt? Eller er det ved, at du er sammen med nogle du holder af? Vi kan følge alle argumenterne, og vi er helt sikkert enige. Men vi mener dog, at der er noget som kommer før alt dette. Noget som er grundstenen for, at du overhovedet kan alt dette. Vi vil gerne vove den påstand, at får du ikke en god nats søvn, så kan du lige så godt droppe alt det andet. Vi mænd undervurderer generelt vigtigheden af vores søvn, men vi skal have nok timers søvn, for at vi overhovedet har overskuddet til, at vi kan alt det andet. Og være den udgave af os selv som vi ønsker at være imens. Vi har derfor undersøgt markedet for senge, og vi kommer her med vores bud på, hvordan du opnår den bedst mulige søvn.

 

Go big or go home

Vi mænd elsker store ting. Det skal se ud af noget. Vores første bud på en god seng kunne derfor ikke være andre en King Size sengen. Den helt store flyder. 210x210cm. Intet mindre. Find en King Size seng her, og sikrer din søvn mange år frem. For med en seng på den størrelse, så skal du aldrig være bange for at trille ud over kanten igen. Du kan fylde og brede dig ud, lige så meget som din søvn har behov for. Der er ingen fare for, at du ikke kan trille til den ene side, og til den anden side, for der er nærmest uendeligt med plads. Og forestil dig lige synet af den. Du kommer ind i et soveværelse, og der står en seng og nærmest troner midt i rummet. Hos os er der ingen tvivl, vi er allerede på vej ind på Sengetid.dk for at bestille en.

 

Når pladsen bliver trang

Okay, indrømmet. Nok ser synet af en stor dejlig seng fristende og faktisk helt majestætisk ud, men det er måske ikke for alle. Ikke som i at alle ikke gerne vil have den, for det er vi egentligt ikke i tvivl om. Men det kan måske knibe med pladsen. Men her har Sengetid.dk heldigvis også et alternativ. Vi vil klart anbefale den klassiske boxseng i sådan en situation. Den kan fås i en størrelse, hvor du lettere kan få den ind de fleste steder. Om du kun bor på et værelse, eller måske mangler sengen til gæsteværelset, så denne sengetype et oplagt bud.