Tips til at gøre parforholdet lidt sjovere for kæresten

I et parforhold kan det være en ekstrem god idé ofte at sætte modparten før sig selv, hvis du vil opbygge et sundt og velfungerende parforhold. Dette virker dog bedst, hvis begge parter sætter den anden først – dermed opstår der en vis form for kærlig og empatisk balance, der går begge parter glade og værdsatte. Hvad kan du så gøre, hvis du skal sætte kæresten lidt foran dig selv og finde på ting, der får hende til finde parforholdet endnu sjovere og mere spændende, end det allerede er? Det får du lidt tips og inspiration til herunder.

Sæt kæresten i første række

Som sagt handler det især om at sætte den, du elsker, i første række. Her er lidt mere specifikke tips:

  • Når det kommer til soveværelseslivet, kan mænd godt ende med et ry, der nogenlunde går på, at de har det med at sætte sig selv i første række her – og kæresten kommer i anden række (eller aldrig i visse forhold). Her kan du dog hurtigt og nemt være med til at give aktiviteterne lidt mere nydelsesbalance og gøre oplevelsen langt sjovere for hende ved at introducere en magic wand ind i akten. En magic wand er en type af vibrator, der er med til at give hende (og dig i en forstand) en hjælpende hånd. Du kan b.la. se eksempler på dem på mshop.dk.

  • Hvis I gerne vil lave nogle andre aktiviteter eller have nogle nye og spændende oplevelser, kan du lave noget så simpelt som altid at spørge hende først, hvad hun vil. Kompromiset hedder så, at hvis du også vil dette, så bliver det det, I gør.

  • Lad hende altid føle, at for dig kommer hun altid i første række. Dette kan opnås ved simple ting såsom at give blomster i ny og næ og altid at tale kærligt.