Skab forelskelse på ny i dit forhold

At være i et forhold kan på mange måder være noget af det mest fantastiske, et menneske kan opleve. Tæthed, tillid og intimitet skaber grobund for en glad og aktiv hverdag, og det kan for mange være en stor komfort at have en særlig person i sit liv, man ved altid er der. Med parforhold forholder det sig dog desværre også ofte sådan, at nyforelskelsen med tiden flader ud og bliver til hverdag. Vil du gerne fremkalde nogle af de oprindelige gnister igen, er der dog råd til dette.

Sådan skaber I på ny gnister af spænding og kærlighed

Der findes en række metoder, du med fordel kan forsøge sammen med din partner, hvis I savner dagene med nyforelskelse, hvor alting syntes rosenrødt og romantisk.

  • Sørg for aktivt at sætte tid af til dates. Mange par oplever, at date-aktiviteter bliver væsentligt reducerede, efter man er flyttet sammen. For at der ikke skal gå for meget hverdag i det, kan det være en god idé at aftale bestemte tidspunkter, der er dedikerede til date-aftener og kærlighed.

  • Har I efterhånden fundet jeres rutine ved sex og intimitet angår, kan det risikere og gå hen og blive en knap så spændende og intens oplevelse. Vil I gerne udfordre jer selv og skabe nye oplevelser, kan I for eksempel overveje at undersøge mulighed for at benytte sexlegetøj, for eksempel ved at købe fra en sexshop.

  • Sørg for at balancere måden, I tilbringer tid sammen på. Introducer for eksempel gerne hinanden for jeres respektive vennekredse, men husk også den helt særlige alenetid sammen.

Forelskelse kan være flygtig – og det er helt okay

Selvom det er rart at være forelsket i et andet menneske, er dette ofte en flygtig følelse. Det kan for mange skabe uro og tvivl. Det er dog bestemt muligt at elske en anden uden at være forelsket i dem.