Sådan finder du forbindelsen til din kvinde igen

Når årene går, og der kommer børn, kan det være nemt at glemme hinanden. Du har dit arbejde, børnene og andre aktiviteter, som du går op i, og så glemmer du måske, at i engang tog på dates og lavede mange sjove ting sammen. Det kan godt føles som om, at i slet ikke har tid til det i dag i jeres hverdag, men handler det ikke om, at i blot skal prioritere det? Det er muligt at finde den der særlige forbindelse til hende igen, men så skal du i gang med at gøre en ekstra indsats for, at det kan ske. Det kan lyde hårdt, men det er det faktisk ikke.

Parterapi

Det kan lyde som om, at der er noget alvorligt galt, når du inddrager parterapi, men det behøver der bestemt ikke at være. Det er blot en god mulighed at starte sådan et sted, så i kan få snakket ud om nogle af de ting, som i måske ikke har snakket om i flere år. Måske har hun trukket sig væk af en grund, og det er bedst at finde ud af den grund, så i ikke fortsætter i en dårlig spiral. Du kan også få delt nogle ting, som du har brug for at komme ud med. Hvis parterapi lyder interessant for dig, så klik her.

Prioriter tid

Et andet sted at starte, kan være at begynde at sætte tid af til hende. Brug lidt ekstra tid med hende om aftenen, selvom du er meget træt efter en lang dag. Se den film med hende eller brug bare lige 5 minutter på at høre om hendes dag. Det kræver faktisk ikke meget at være at bibeholde en god relation, men det kræver alligevel en omtanke, som du måske ikke har prioriteret. Det kræver en indsats.