Pep dig selv op, mand

stil

Det er slut med de tider, hvor mænd ikke skal gå op i sig selv. I flere år er det blevet langt mere almindeligt, at også mænd har behov for at gå op i sig selv og deres stil. Det gælder sådan set, uanset om man er studerende, erhvervsdrivende eller lønmodtager. Denne artikel fokuserer på, hvor man kan steppe op.

Fodtøj

Det hele starter rigtig ofte med fodtøjet. Det kan virke lidt skørt, når det jo er placeret nederst. Ikke desto mindre betyder fodtøjet bare rigtig meget for en mands look. Det er med til at give basen for, hvad man ellers kan have på. Det gælder, uanset om man går i sneakers, blundstone støvler eller høje støvler.

Typisk er det selvfølgelig også årstidsbestemt. Hvis man går i sneakers hele året, bør man nok vælge noget meget praktisk. Alternativt kan man jo vælge at gå i støvler i de koldere måneder, hvorefter man går over til sneakers, når det bliver lidt varmere. Det er typisk en ret god strategi.

Derudover er det også situationsbestemt. Hvis man har et arbejde, hvor man skal fremstå seriøs og moden, er det nok ikke de hvide sneaks, man altid skal have på. Her kan man godt tænke lidt over, hvordan man fremstiller sig selv på looket.

Få tøjet til at sidde godt

Der er også rigtig meget idé i at kigge på, hvordan man faktisk får det valgte tøj til at sidde godt. Det starter selvfølgelig med, at man vælger noget tøj, som passer til kroppen. Nogle gange er det vildt stilet, at tøjet sidder rigtig stramt. Det er dog ikke nødvendigvis den eneste måde, man kan få et fedt look.

Går man i løsere tøj, er det dog vigtigt, at man ikke ser slasket ud. Tøjet kan sagtens være løst uden at hænge ned og se sjusket ud.

Hygiejne på din måde

Det er ingen hemmelighed at hygiejne selvfølgelig også er en del af et godt look. For nogle betyder det, at man gerne skal være nybarberet og trimmet. For andre er det lange skæg måske det perfekte look. Men også her kræver det dog et fokus på hygiejnen. Man kan sagtens have fuldskæg, som ser lækkert og supertrimmet ud.

Det handler om at finde din måde at have en god hygiejne. Grundlæggende er det dog altid en god idé at gå op i sig selv på den front. Det virker lidt mere indbydende over for andre mennesker.