Har du svært ved at finde på en julegave til din ven?

Har du en ven, som du skal købe en julegave til, men har han ingen ønskeliste? Det er i forvejen svært at købe julegaver, men når du ikke har nogen ønskeliste at tage udgangspunkt i, bliver det kun endnu sværere.

Hvis du gerne vil finde på en god julegave til din ven, men ikke har nogle idéer, kan du her få noget inspiration.

Giv ham en anderledes oplevelsesgave

Når du er tom for gaveidéer, er det altid en rigtig god idé med en oplevelsesgave. En oplevelsesgave er god, fordi det er noget, som alle kan bruge. Desuden findes der så mange oplevelser, at du nemt kan finde noget, der passer til lige netop din ven.

Til gengæld kan oplevelsesgaver også godt være lidt kedelige og upersonlige, hvis du går efter de helt klassiske såsom en middag, en biograftur el.lign.

Derfor kan du i stedet gå efter en lidt anderledes oplevelsesgave. På den måde kan du nemlig gøre gaven ret personlig alligevel. Det handler for dig bare om at finde en oplevelse, som passer til din ven.

Er han fan af fart og biler, kan du give ham en tur i en sportsvogn eller racerbil. Hvis han er passioneret omkring øl, kan du tage ham med til en ølsmagning. Hvis han elsker sjove udfordringer, kan du give ham en tur til Bodyflight i en vindtunnel. Det er den slags oplevelser, som han helt sikkert vil blive overrasket over. Han kan mærke, at du har tænkt lidt ekstra over det.

Forkæl ham med en sjov gadget

Hvis din ven er glad for teknologi og sjove gadgets, kan du finde sådan en til ham. Gadgets kan være rigtig mange forskellige ting. Når du skal finde den perfekte gadget, skal du overveje, hvad han har af interesser.

Hvis han er vild med sport og motion, så er et motionsur en perfekt gadget. Hvis han bruger meget tid på sin mobil, kan du give ham en lækker trådløs oplader. Ellers hvis han elsker sin bil, kan du give ham en elektrisk p-skive. Der er rigtig mange muligheder, så det handler bare om at finde på noget, som han vil synes godt om.

Du kender ham garanteret rigtig godt, så du ved, hvad der vil falde i hans smag.

En gadget kan også være en lille sjov ting, som ikke nødvendigvis er særlig brugbar, men som til gengæld kan bringe et smil på hans læber.

Køb ham en ny smart skjorte

Er din ven dårlig til at købe nyt tøj til sig selv? Så kan du gøre det for ham. Selvom han ikke nødvendigvis selv kan lide at gå ud og købe tøj, kan han helt sikkert godt lide at gå i noget behageligt og smart tøj.

Det er derfor, at det er en helt ideel gaveidé. Du kan gå ud og finde en fed skjorte, en t-shirt, et bælte el.lign. Det kommer igen an på, hvad han er til.